Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Matku prý posedl duch: Její vlastní syn jí proto sťal hlavu sekáčkem

Autor: DH - 
2. září 2020
20:14

Policie v asijském státě Kambodža viní z brutální vraždy vlastní matky muže, kterého strážníci dopadli nahého a ozbrojeného na ulici. Vyhrožoval, že se zabije, pak přiznal krutou pravdu.

K incidentu došlo v hlavním městě Kambodži Phnom Penhu. Muž byl zatčen policií poté, co ohrožoval sebe i kolemjdoucí u tamní univerzity v okrese Sen Sok. Vyhrožoval, že se zabije, ale strážníkům se ho nakonec podařilo spoutat a zadržet.

Muž následně přiznal, že zabil svou pětašedesátiletou matku sekáčkem na maso, kterým jí podřízl krk. Dvaatřicetiletý mladík následně vypověděl, že si všiml špatné duševní kondice své matky, a usoudil tak, že ji posedl zlý duch.

Policie následně ženu skutečně nalezla mrtvou, hlavu měla přitom téměř oddělenou od těla. Na místě se nalezl i dopis, ve kterém se psalo o velmi špatném duševním zdraví údajného pachatele. Muž přitom normálně pracoval, byť to lékaři nedoporučovali.

Sousedé vypověděli, že podezřelý muž chodil často nahý. Bez oblečení ho zachytila i bezpečnostní kamera nedaleko od jeho domu krátce po smrti jeho matky.

SCHWARZENBERG ( 2. září 2020 22:22 )

Správně by měl dostat azyl v Německu a dávky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání