Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Italská policie pátrá po Češce a jejím příteli: Moře vyplavilo pořezané tělo!

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Profimedia)
Autor: VaB - 
1. září 2020
22:04

Moře v italském letovisku San Bendetto del Tronto vyplavilo tělo pětadvacetileté ženy! Údajně by mohlo jít o Češku, kterou spolu s jejím českým přítelem tamní policie hledá už od víkendu.

Na pláži nedaleko San Bendetto del Tronto v Itálii se vynořilo tělo mladé ženy (†25). Podle webu corriere.it by mohlo jít o mladou ženu z České republiky, kterou od soboty pohřešuje rodina z Prahy. Společně s ní zmizel také její přítel. Znepokojená rodina alarmovala úřady, když ani jeden z nich nezvedal telefon.

Při ohledání nalezeného těla bylo dle webu zjištěno, že se na něm nachází řezné rány! Na stehně měla žena mít dvě hluboká zranění, není jisté, od čeho. Předpokládá se, že by mohlo jít o zranění od vrtule z lodního motoru nebo došlo k nárazu těla na ostrý předmět ve vodě.

Podle italských médií byla dívka vysoká, měla dlouhé tmavé vlasy, černé plavky a černé náušnice. V souvislosti s nálezem těla policisté pátrají i po muži, který je také nezvěstný. Oba bydleli v bytě v obci Martinsicuro.

Web s odkazem na státního zástupce Ascoliho Picena uvedl, že je spis veden tak, že odhalení nezakládají podezření z trestné činnosti. Dále uvedl, že úřady jsou v kontaktu s českým velvyslanectvím a konzulátem. 

Zjišťujeme další informace.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání