Kdyby všechno vyšlo, jak si předsevzali, chtěli David Gránský s manželkou Nikolou letos na jaře vyrazit na měsíc trvající cestu po Asii. Vzhledem k tomu, že ale přesně v té době se celosvětovým tématem číslo jedna stala nákaza novým typem koronaviru, musel herec plánovanou svatební cestu zrušit. „Tenhle cestovatelský sen jsme si chtěli splnit, a pak případně začít plánovat,“ přiznal Blesku otevřeně herec známý ze seriálu Modrý kód (nyní Sestřičky Modrý kód), jak u nich doma probíhaly debaty o dítěti. 

Jelikož ale kvůli nemožnosti cestovat museli uklidit kufry zase do skříní, společně s tím přehodnotili i plány na dítě. „Uvidíme, jestli budeme tak sobečtí a budeme si chtít nejdřív splnit tu svatební cestu a pak plánovat. Případně zda tomu prostě necháme volný průběh,“ přemítá herec. Kdyby se ale skutečně zadařilo, na prvního potomka je David Gránský připravený. A to nejen svým odhodláním. Nedávno totiž s manželkou dostavěli dům.

VIDEO: David Gránský o dítěti: Rodičovské plány mu zhatil koronavirus!

Video
Video se připravuje ...

David Gránský o dítěti: Rodičovské plány mu zhatil koronavirus! Kisa Císařová

„Je to naše hnízdečko lásky. Postupně si tam všechno budujeme a jsme tam moc spokojení,“ pochlubil se muzikálový představitel krále Ludvíka v Muži se železnou maskou Blesku, který prý po loňské svatbě se svou Nikolou (za svobodna Madunickou) nepociťuje téměř žádný rozdíl. „Brali jsme se na desetileté výročí vztahu, takže už nic nového mě asi nemůže překvapit. Změna je jen v manželčině příjmení. A v tom, že říkám manželka - což zní strašně,“ usmívá se David Gránský, který se i letos ujal moderátorské role na akci Dívka roku.

VIDEO: Takhle tráví David Gránský s manželkou karanténu

Video
Video se připravuje ...

Takhle tráví David Gránský s manželkou karanténu Instagram Davida Gránského

Fotogalerie
56 fotografií