Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Muž opustil kvůli obezitě svou partnerku: Teď je z ní sexy nadšenkyně do fitness

Autor: dce - 
4. září 2020
12:11

Když Miriam (33) opustil přítel, vážila bezmála sto kilo. Právě kvůli obezitě se s ní partner rozešel. A to si teď určitě pořádně vyčítá! Mladá maminka čtyř dětí totiž našla zalíbení ve fitness a je z ní teď pořádně sexy děva!

Lékárnici Miriam Blanco z amerického Texasu její expřítel pořádně zničil sebevědomí. Rozešel se s ní poté, co ji roky častoval slovy, že nikdo „nechce skončit s tlusťoškou“ a že by měla být vůbec ráda „že s ní zůstal tak dlouho“. 

V roce 2015 byla Miriam navíc obětí dopravní nehody, kvůli které jí vyhřezly ploténky v páteři. Lékaři jí nabídli jedinou možnost - náročnou, bolestivou a nebezpečnou operaci, která ovšem slibovala jen 50% šanci na úspěch.

Miriam o tom nechtěla ani slyšet, doktor jí tedy poradil, ať začne cvičit záda, aby si zpevnila svalstvo. Cvičení jí učarovalo a ona se na něm stala doslova závislá. v kombinaci se zdravou stravou se jí pak podařilo zhubnout přes třicet kilo.

Její proměna ale neskončila jen u hubnutí - teď váží 68 kilo, ale je samý sval. Cvičí totiž dodnes, do posilovny jde, i když má za sebou zrovna 12hodinovou směnu v práci. A tak si občas může dopřát pizzu nebo hamburger. K tomu všemu se ještě stará o rodinu - s novým manželem má dvě děti, z předchozího vztahu další dvě. Nejstaršímu z nich je už 14 let.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Workout mashup from a few days ago..more Linkin Park, why not 🤷🏻‍♀️, it’s Monday so what, just another day to grind! 💪🏼

Příspěvek sdílený AmazingMimi (@miss_fit_blanco),

Miriam stále trpí občasnými stavy, kdy si nepřipadá dost dobrá, dost hezká - takové rány na ní její ex zanechal. Razí ale heslo, že „když chce člověk něco změnit, musí zvednout za*ek a začít s tím něco dělat“.

SCHWARZENBERG ( 4. září 2020 14:53 )

Cigoška

frantacizek ( 4. září 2020 13:47 )

tady=tEdy

frantacizek ( 4. září 2020 13:46 )

jinak ne nadarmo fitness záležitosti už dnes cvičí i ve fotbalových a hokejových klubech v rámci přípravy, už jsem zažil i aerobik, pač právě po létě se takhle v přípravě nejrychleji nabírají svalové objemy sportovcům, a to ženy asi nechtějí, počítám.. tady ty v mých představách..

frantacizek ( 4. září 2020 13:45 )

těmto typům těl jako dívka na fotkách bych právě nedoporučil fitness, ale pilates. Fitness je pro ektomorfní typy, které naberou a chtějí rychle dát do toho minima svalů, které ektomorfní typy mají. Tahle dívka na fotce nese velké svalové objemy a předpokládám, že na ten fitness se kvůli dobrému pocitu ze sportování dala i kvůli snížení objemů. A pokud místo tukových nabere svalové, může ji to znechutit, díky nesprávně zvolenému cvičení. Pro všechny je pak běh, kolo, rychlá chůze, pro tyhle typy pak zvláště, ale tímhle nezkazí nic nikdo a kýžený efekt se dostaví se správně zvolenou stravou.

zaschla_spermie ( 4. září 2020 13:38 )

Před svatbou si ženská myslí, že se chlap po svatbě změní.
Chlap si před svatbou myslí, že se ženská nezmění.
Mýlí se oba dva.

Zobrazit celou diskusi