Prvního září přivedla hvězda CNN Prima News, moderátorka a zároveň Česká Miss pro rok 2013 Gabriela Lašková, na svět druhorozeného synka. „Tak už je s námi, chlapeček náš. Jsme tak strašně moc vděční, že ho máme v náručí a že ten příchod na svět zvládnul v pořádku,“ svěřila se na sociální síti, na níž je velice aktivní. Krátce po porodu a ve slavnostním oznámení také poděkovala svému lékaři. Zároveň prozradila, jaké jméno kloučkovi vybrali: Vincent.

Není nejspíš divu, že se pod tímto nádherným prohlášením, a rovněž pod neskutečně něžnou fotkou, na níž je detail na dětskou nožičku v dlani své maminky, začalo hemžit gratulacemi. Nejenom od fanoušků, kteří si usměvavou modelku s neskutečně přirozeným projevem na televizních obrazovkách oblíbili, ale i od jejích kolegů z branže. „Nic není silnější než krystalicky nepochopitelný zázrak tohoto druhu,“ dojal se například nad narozením jejího syna Libor Bouček (39), jenž se proslavil díky působení na Evropě 2 a nyní je jedním z nejlépe placených moderátorů na Primě.

VIDEO: Těhotné Parmová a Lašková ze CNN Prima News: Může za to Bouček?  

Video
Video se připravuje ...

Těhotné Parmová a Lašková ze CNN Prima News: Může za to Bouček? David Turek, Jan Jedlička

„Aaaaach, gratuluju a líbám vás všechny! Benediktům a Vincentům patří svět!“ jásala herečka Marika Šoposká (30), mimochodem také dvojnásobná maminka, konkrétně synků Benedikta (4) a Vincenta (10 měsíců). Oběma synům tak dala stejná jména jako Lašková, jen o něco dřív. Že by se krátkovlasá zprávařka inspirovala, co se jmen týče, právě u oblíbené představitelky Bibi z Ordinace v růžové zahradě 2?

„Jupííí! Moc gratuluji, Gábi! Ať jste oba zdraví a malý vám dělá jen a jen radost!“ radovala se moderátorka Sandra Pospíšilová (34), která je rovněž ve šťastném očekávání a která se na mateřskou odebrala krátce po Laškové. „Ať žije Vincent!! A ať je minimálně stejně dobrý a úspěšný jako jeho rodiče,“ přidal se také Matěj Misař (28), jenž se sympatickou Gábinou na Primě nějakou dobu tvořil dokonce zpravodajskou dvojici.

VIDEO: Gábina Lašková v říjnu 2018: Půl roku po prvním porodu lehčí než předtím a slova o dalším dítěti

Video
Video se připravuje ...

Gábina Lašková, půl roku po porodu lehčí než předtím a chce další dítě. Adam Balažovič / BPŽ

Mezi dalšími gratulanty byly například půvabné modelky Tereza Fajksová (31) a Nikola Buranská (28), moderátorka Lucie Černá (39, za svobodna Šilhánová), hvězda populární talk show Sama doma Lucie Křížková (36), herečka Andrea Růžičková (36) či primácká stálice z TopStaru (a nyní Showtime) Laďka Něrgešová (44). Blesk se k přání všeho nejlepšího jak pro maminku, tak pro miminko pochopitelně také připojuje!

Fotogalerie
54 fotografií