Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Přeskočte líbání a nasaďte roušky. Lékařka přišla s návodem na sex během pandemie

Autor: trm - 
2. září 2020
20:43

Přeskočte líbání a při sexu zvažte nošení roušek, abyste se chránili před koronavirem. S neotřelým způsobem, jak se chránit, přišla kanadská lékařka Theresa Tamová. Zároveň prozradila, jaký sex je během pandemie nebezpečnější. Zprávu přinesl The Guardian.

Podle Tamové existuje minimální možnost nakažení koronavirem například ze spermatu, ale aktivita především s novými partnery, zvlášť pokud dochází k blízkému kontaktu a líbání. „Stejně jako jiné aktivity během pandemie, které zahrnují fyzickou blízkost, existuje několik věcí, které můžete udělat, abyste minimalizovali riziko nakažení a šíření viru,“ řekla.

Přeskočte líbání, vyhýbejte se osobní blízkosti, noste roušku, která vám zakrývá ústa a nos, a sledujte, jestli se u vás nebo vašeho partnera neobjeví před jakoukoli sexuální aktivitou příznaky covid-19, radí lékařka Tamová. „Sexuální aktivita s nejnižším rizikem během covid-19 zahrnuje sebe sama,“ přidala doporučení.

Návod na „zdravý sex“ je podle ní součástí souhrnných preventivních opatření. „Kanaďané mohou najít způsoby, jak si užít fyzickou intimitu a zároveň chránit pokrok, který jsme všichni dosáhli v boji s covid-19,“ dodala Tamová

Kanada ohlásila k 1. září 129 425 případů koronaviru a 9 132 úmrtí. 

 

aeraluna ( 2. září 2020 23:28 )

to musel bejt dobrej matroš

aeraluna ( 2. září 2020 23:27 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa