Půvabná modelka Petra Němcová, která se do povědomí mnoha lidí dostala až po tragické události, kdy ji a jejího partnera, známého fotografa Simona Atleeho (†33) smetla vlna tsunami v Thajsku, patří mezi velké zastánkyně kojení. „Kojení je krásným mostem přímo do hlubokého spojení s naším malým Bodhim. S každým krmením se o sobě dozvídáme více a více, naše těla komunikují a naše srdce se spojují,“ svěřila se například zhruba před půl rokem na Instagramu.

Jak se však zdá, ono téměř mystické propojení s hlubokým vesmírem v očích malého Bodhiho, jak alespoň Němcová vždy popisovala chvíle, kdy krmí svého potomka, si vychutnává i nadále. A sama se tomu vlastně diví… „Nikdy jsem si nemyslela, že budu tak dlouho kojit!“ prozradila totiž svým followerům na sociálních sítích kráska, která svého synka počala se svým manželem, bohatým podnikatelem Benjaminem Larretchem. Tomu řekla své „ano“ uprostřed pouště Arizony nad městem Sedona minulé léto.

VIDEO: LESK! Topmodelka Němcová předčasně porodila. A kuchař Ridi přiznal vážnou nemoc

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Němcová předčasně porodila. A kuchař Ridi přiznal vážnou nemoc. Petr Macek, Lukáš Červený

Němcová nikdy nepatřila k nějak zvlášť vyvinutým ženám, její dekolt býval ve společenských šatech vždy poněkud prázdný.

To se však změnilo s příchodem miminka na svět... „Druhý měsíc kojení jsem prožívala hodně těžké chvilky při krmení našeho anděla Bodhiho, ale říkala jsem si, že musím vydržet a kojit alespoň první tři měsíce, protože to je to nejlepší pro Bodhiho dobro. Nyní je Bodhimu 9 a půl měsíce a já stále kojím!“ radovala se modelka.

Těší ji to prý především z toho důvodu, že díky mateřskému mléku plnému vitamínů a živin nehrozí jejímu synovi nákaza koronavirovým onemocněním, jenž se, světě div se, rozmáhá i v tropickém ráji, kde Němcová své dítě vychovává. „S příchodem viru covid-19 do našeho života jsem si chtěla být jistá, že Bodhi má co nejlepší možnou ochranu – a právě kojení posiluje imunitní systém dítěte. Jsem velice vděčná svému tělu, že dokáže vyprodukovat dostatek mléka, aby udrželo ‚mléčný bar‘ pro Bodhiho stále otevřený,“ vtipkovala Němcová.

VIDEO: Kolaps! Přepracovaná topmodelka Němcová se složila před kamerou!

Video
Video se připravuje ...

Kolaps! Přepracovaná topmodelka Němcová se složila před kamerou! Markéta Reinishová, Petr Soukup

Svá slova doplnila neskutečně něžnou momentkou s kojencem u prsu, a vůbec při tom neřešila, že právě kojení je ještě stále pro mnoho lidí tabuizovaným tématem a někoho může i takhle cudný a zcela přirozený záběr pohoršit. To se však na Petřině profilu naštěstí nestalo, naopak se jí zde objevila celá řada lichotek vyzdvihujících fakt, že je úžasnou maminkou. Na ta slova reagovala se sympatickou skromností: „Jenom následuji Matku Přírodu…“ odpověděla Němcová upřímně.

Fotogalerie
84 fotografií