Láska mezi manželským párem s věkovým rozdílem 16 let je nezdolná. Klumová se nad Kaulitzem rozplývá, jako by jí znovu bylo patnáct a poprvé se zamilovala, Tom je ze své starší ženušky na větvi pokaždé, když se po delším odloučení zase shledají. Možná právě proto zvěčnil Heidi bez šatů, aby si ji během dlouhé koncertní šňůry mohl připomínat.

Video: Etzler a alkohol: Po popíjení s bezdomovci se šel léčit. A ČT stále mlčí o střetu zájmů Witowské

Video
Video se připravuje ...

Etzler a alkohol: Po popíjení s bezdomovci se šel léčit. A ČT stále mlčí o střetu zájmů Witowské Bára Horáková, Lukáš Červený

Na instagram modelka a moderátorka vyvěsila svou nahou postavu, šibalsky zakrytou jemným závěsem. Za látkou se blondýnce rýsují prsa i s bradavkami. O kus níž už nic není vidět, ale fantazii se meze nekladou.

Naneštěstí museli fanoušci slintat potichu – Heidi u příspěvků zakázala komentáře, možná jako obranu před podobnými výlevy nadržených sledujících. Klumová si za dobu své kariéry na přehlídkovém mole vybudovala solidní základnu přívrženců, k nimž neodmyslitelně patří i obsesivní individua s nevhodnými komentáři pod příspěvky.

VIDEO: Šokující reklama na pohřeb Gotta! A rozvod Agáty: Už nikdy svatba bez smlouvy

Video
Video se připravuje ...

Šokující reklama na pohřeb Gotta! A rozvod Agáty: Už nikdy svatba bez smlouvy Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
95 fotografií