Pestřejší a zdravější strava, abstinence a pravidelné zvedaní železa, to je svatá trojice každého kulturisty, který se chce vyrýsovat do podoby Arnolda Schwarzeneggera v jeho vrcholové formě. Touto cestou Vašek sice nesměřuje, i když by mohl, i tak se ale vzdal kouření a alkoholu, zlepšil životosprávu a maká na své figuře, aby na blížících se závodech rozmetl všechny na kopytech.

Video: Chyceno v síti: Václav Noid Bárta - Snaží se šikanovat i mě!

Video
Video se připravuje ...

Chyceno v síti: Václav Noid Bárta - Snaží se šikanovat i mě! David Turek, Lukáš Červený

Na Instagramu pravidelně zveřejňuje svůj progres a dohání sledující k úžasu. Tatínkovské bříško nahradil vyrýsovanými břišáky, svaly na nohou i rukou muzikálový herec zpevnil a vypadá prostě skvěle. „Podařilo se mi za měsíc dostat na 6 % tuku,“ pochlubil se u polonahé fotografie. „Ještě mám měsíc, tak bych těch 10 kostek másla měl spálit,“ dodal potetovaný Noid.

Na závodech v Čelákovicích by se měla objevit i stand-up komička a moderátorka Iva Pazderková (40), která ze sebe v posilovně sdírá kůži. Během jarní karantény způsobené pandemií koronaviru dokonce rozjela internetový pořad domácího cvičení, kde zájemcům předvedla, že lze formovat postavu i pomocí vlastní váhy.

VIDEO: Vašek Noid Bárta: Už konečně vycházím se všemi EX! Třetí dítě bude

Video
Video se připravuje ...

Vašek Noid Bárta: Už konečně vycházím se všemi EX! Třetí dítě bude. Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram