Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zalepila si vaginu vteřinovým lepidlem a obvinila expřítele z únosu: Dostala 10 let natvrdo!

Vanesa chtěla dostat bývalého přítele Ivana za mříže, skončila tam sama. Že si zalepila vaginu, aby jí věřili, jí nepomohlo.
Vanesa chtěla dostat bývalého přítele Ivana za mříže, skončila tam sama. Že si zalepila vaginu, aby jí věřili, jí nepomohlo.  (Autor: Facebook)
Autor: ran - 
5. září 2020
20:41

Na začátku září ve Španělsku padl nevídaný rozsudek. Na 10 let jde za mříže mladá žena, která si vymyslela, že ji měl unést její bývalý přítel a než ji nechal pohozenou na ulici, měl jí zalepit intimní partie vteřinovým lepidlem. Ukázalo se, že si to všechno vymyslela a dokonce se i sama zalepila!     

Vypadalo to nejdřív na barbarské machistické šílenství jednoho muže, vyklubal se z toho ale nechutný podvod hysterické expřítelkyně. Vanesa Gestová a Ivan Rico (36) ze španělského města Bembimbre jsou hlavními postavami téhleté frašky.

Když na Ivana padlo obvinění, musel jít na několik dní do cely předběžného zadržení. Rodina stála od počátku za ním - maminka dlouhé dny probrečela, jeho bratr stále tvrdil, že obviněný v inkriminované době tvrdě spal.

Obžaloba ale přišla s tím, že onoho večera v říjnu 2016 k Vanese domů přijelo černé auto. Podle webu deníku El Español měl Ivan bývalku násilím odvézt s pomocí dvou kompliců na neznámé místo, kde ji prý zmlátil a znásilnil. Nakonec jí měl nastříkat do vaginy vteřinové lepidlo a polonahou ji pohodit ve městě.   

Večerka a popeláři

Jak se ukázalo, nic z toho se nestalo. K odhalení nestydaté lži pomohly záznamy z bezpečnostních kamer. Ty jasně ukazují, že si Vanesa nakoupila vše potřebné ke svému „únosu“ ve večerce den předtím, včetně lepidla a nože. Tím se poté pořezala, aby nestydatým lžím dodala na hodnověrnosti.

Další kamera v blízkosti jejího bydliště dokázala, že kolem jejího bydliště neprojelo žádné podezřelé vozidlo... V době, kdy mělo k únosu dojít, se ulicí mihlo jediné - byl to popelářský vůz. 

Zhrzená obhájkyně

„Zalepená lhářka“, jak se mimo jiné Vanese ve Španělsku začalo přezdívat, dostala 10 let natvrdo a k tomu peněžitou pokutu v přepočtu téměř 700 tisíc korun, kterou musí vyplatit poškozenému Ivanovi.      

Bývalá obhájkyně Vanesy rozuzlení případu těžce rozdýchávala. Se svojí klientkou rozvázala styky a odmítá s ní přicházet do kontaktu. Ač je advokátka, chování mladé ženy jí velmi otřáslo. Dalo by se říct, že až neprofesionálně. „Od prvního okamžiku jsem jí všechno skutečně věřila, a proto jsem ji obhajovala. Cítím se ponížená a oklamaná,“ řekla doslova právnička.  

Wells ( 6. září 2020 02:10 )

Zalepit hubu !

Wells ( 6. září 2020 01:54 )

Měla si radši záležitost hubu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání