Oblíbená moderátorka Sandra Pospíšilová, co se ještě donedávna ukazovala na televizních obrazovkách pod svým dívčím příjmením Parmová, teď prožívá ty nejkrásnější chvíle v životě každé ženy. Stala se totiž dvojnásobnou maminkou! K dcerce Emily (3) přibyl syn, kterého se šťastní rodiče rozhodli pojmenovat Leon. „Naše moderátorka Sandra Pospíšilová porodila! Má chlapečka, který dostal jméno Leon. Moc gratulujeme,“ informoval na instagramu primácký pořad Showtime a kolegyni tak trochu „práskl“.

„Chceme vás jen pozdravit z porodnice. Už od víkendu je tady Leonek s námi... A je to zase tak nádherné seznamovat se s miminkem,“ dojímala se záhy poté na sociální síti sama novopečená dvojnásobná máma Sandra Pospíšilová.

„Strach z porodu nemám. Na ten Emilčin mám hezké vzpomínky a všichni říkají, že druhý porod je rychlejší, tak to tak určitě bude,“ nechala se slyšet Pospíšilová, která podle svých vlastních slov přibrala během těhotenství 17 kilogramů.

Takto se vyjádřila těsně před nástupem na mateřskou dovolenou. Bříško přitom dlouhou dobu působilo mnohem robustnějším dojmem… „Malý byl totiž špatně otočený a bříško bylo veliké. Když se ale pak konečně natočil hlavičkou dolů, všechno si sedlo, i břicho se srovnalo,“ vysvětlovala.

VIDEO: Těhotné Parmová a Lašková z CNN Prima News: Může za to Bouček?

Video
Video se připravuje ...

Těhotné Parmová a Lašková z CNN Prima News: Může za to Bouček? David Turek, Jan Jedlička

Pospíšilová se snažila až do posledních chvil svého těhotenství pracovat, s kolegy z Primy se rozloučila až koncem července. Ti pro ni přichystali skutečně dojemné překvapení: Speciální sestřih mapující její kariéru na Primě od roku 2011, kdy poprvé usedla za zpravodajský pultík. Spot zmínil všechny „highlighty“ jejího profesního i soukromého života, a tak se blonďatá sexbomba, která si v roce 2019 nechala přifouknout ňadra, neubránila slzičkám dojetí.

Našli se ale i tací, co se s ní loučit odmítli - například moderátor Libor Bouček (39), s nímž uváděla Nový den. Je si totiž jistý, že se Sandra do práce brzy vrátí...

Se sbalenou taškou do porodnice se Pospíšilová pochlubila už počátkem srpna, tedy na počátku devátého měsíce svého „jiného“ stavu: „Pečlivě jsem pročetla seznamy na internetu a díky tomu v ní mám i věci, na které bych jinak určitě zapomněla,“ svěřila se na sociální síti kráska, která rozhodně přípravu nepodcenila. Mezi nezbytnostmi do nemocnice nechyběly různé drobnosti - například hroznový cukr a ovocné tyčinky na rychlé doplnění energie, odsávačka na mateřské mléko či pohodlné kojící prádlo.

VIDEO: Moderátorka z Primy Sandra Pospíšilová: Ověšená 12 let starými perlami za milion!

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka z Primy Sandra Pospíšilová: Ověšená 12 let starými perlami za milion! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
97 fotografií