Původně byl průvodcem netradičního cestopisu ČT s názvem V karavanu po Slovensku právě Gondík, jenže když se pořad přesunul i do Česka, za volantem bratra Adély Gondíkové (47) nahradil »taxikář« Háma

„S Daliborem jsme o tom tři čtvrtě hodiny mluvili. Vždycky je to nepříjemné. Televize zkrátka rozhodla, že v tom karavanu pojede někdo jiný,“ prozradil pro Aha! Háma, pro něhož to není snadná situace. Ostatně oba herci spolu od půlky 90. let hrají v kapele Hamleti a pojilo je zatím vždy přátelství.

„Chápu, že z toho byl Dalibor smutný. Je to nepříjemný. Já s tím ale nic nenadělám...“ krčí rameny Aleš, který je populární tváří České televize. Ovšem když dostal nabídku uvádět právě V karavanu po Česku, hned se prý na kolegu a kamaráda ptal. „Bylo mi řečeno, že to ví, nebo že se to minimálně od nich dozví,“ tvrdí moderátor.

Jenže tomu tak nebylo. „To se samozřejmě nestalo a on se to dozvěděl úplně odjinud,“ stěžoval si Háma. „Taky bych byl nas*anej. Stejně jako on!“ tvrdí dokonce. Dalibora, který je navíc autorem daného pořadu, tak naprosto chápe. Gondíkovi mělo vadit právě to, že se o změnách nedozvěděl přímo – nic mu neřekl ani společný kamarád s Hámou Jakub Wehrenberg (46).

VIDEO: Aleš Háma si střílí z Nely Boudové a její roušky mezi nohama! Fotka s ptákem pobavila kolegy 

Video
Video se připravuje ...

Aleš Háma si střílí z Nely Boudové a její roušky mezi nohama! Fotka s ptákem pobavila kolegy. Markéta Reinischová

 

„Dozvěděl jsem se to náhodou během natáčení jiného pořadu pro Českou televizi. Kameraman mi řekl, že se karavan už točí…“ uvedl pro Aha! dotčeně herec, moderátor a komik. „Velmi mě to mrzí, ale s rozhodnutím televize nic neudělám,“ dodal Gondík s očividným zklamáním.

Shodou okolností si ale Háma, který na ČT moderuje také soutěžní pořad Kde domov můj?, prošel před časem podobně nepříjemnou situací. „Když jsem dělal Eurovizi z Vídně, tak příští rok to moderoval Libor Bouček. Tehdy jsem z toho byl smutný. Je to nepříjemné mimo jiné i v tom, že vám to sáhne na sebevědomí,“ netají se dabér Leonarda z Teorie velkého třesku.

VIDEO: Nova je s vámi: Aleš Háma složil píseň sestřičkám

Video
Video se připravuje ...

Nova je s vámi: Aleš Háma složil píseň sestřičkám TV Nova

Fotogalerie
46 fotografií