„V březnu jsem oznámil odchod od svého tehdejšího labelu a postavil se na vlastní nohy. Už se mi nelíbilo, jak mne šidili na penězích, které jsem si poctivě vydělal. A tenhle koncert byla první velká akce, co jsem sám hudebně produkoval. Škoda, že jsme mohli pustit jen tisíc lidí a navíc všichni museli být nad 18 let. Atmosféra byla neskutečná a všichni z toho byli fakt nadšený,“ popisuje nadšeně Sergei Barracuda.

Toho na místě podpořily i další hvězdy česko – slovenské rapové scény jako Smack One nebo Pil C. „Moc jim děkuju za to, že se dorazili. Já z toho koncertu byl měsíc nervózní. Musel jsem si pronajmout hudební klub v Ostravě, kde jsem celou show poctivě trénoval. Ale pak, když vleze před ten dav venku, tak to se prostě natrénovat nedá. O to víc jsem na sebe pyšnej, že jsem za celý koncert nic nepokazil,“ směje se ostravská rapová hvězda.

Na Barracudu se vypravila i místní fighterská smetánka ve složení Václav Baba Jaga Mikulášek, kterého čeká v říjnu zápas s Karlosem Vémolou v MMA a také Vašek Sivák, mistr světa v kickboxu. „Oba kluci jsou z našeho regionu a jsem jejich velký fanoušek. A říkám vám, že Vašek Baba Jaga Mikulášek, tenhle kluk z ulice, nakonec nad Karlosem Vémolou v jejich zápase zvítězí. Důvod? Ten kluk je zvyklej se prát na ulici, není to žádná zpohodlnělá hvězda a proto si myslím, že právě on nakonec uspěje,“ věští Sergei výsledek zřejmě nejočekávanějšího zápasu v MMA za poslední měsíce.

VIDEO: Hasta la vista, Babo Jago! Podívejte se, jak se z Vémoly stal Terminátor

Video
Video se připravuje ...

Hasta la vista, Babo Jago! Podívejte se, jak se z Vémoly stal Terminátor iSport TV

Fotogalerie
21 fotografií