Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Kteří muži jsou noční můrou každé ženy? Jsou to tihle, na ně si dejte pozor!

/
  • (iStock)
    9. září 2020 ● 06:00

    Mezi muži a ženami bude vždy existovat určité napětí, pokud jde o vzájemné porozumění. A naše znamení zvěrokruhu v tom hraje významnou roli. Mezi dvanácti znameními jsou tři, která svým mužským majitelům dávají to nejhorší a kvůli tomu jsou pak noční můrou pro každou ženu. Když se vám podaří je identifikovat, buďte opatrná!

    Následující tři znamení mohou ženám přinést hodně dramatických chvil a způsobit velký zmatek. Kteří muži narození v těchto znameních vnášejí (nebo mohou vnášet) do životů žen negativitu? Na tyhle si opravdu dávejte pozor.

  • 1.

    Rak (21. června – 22. července)

    Rak
    Rak
    Autor: iStock

    Rak přežívá na emocích. Muž narozený ve znamení Raka, kterému vládne element vody, vždy zůstává přemožen svými emocemi. Má tolik pocitů, že je někdy velmi zmatený a neví, jak s nimi zacházet. Popravdě, někdy je ani neumí rozplést, takže život s ním může být dost očistec. Ovlivňuje ho taky planeta Měsíc a fáze lunárního cyklu zvyšují jeho vnitřní tajemství a emoční turbulence, které se pak často vymknout kontrole. Máte ale štěstí, pokud je do vás zamilovaný. Ať se stane cokoli, můžete si být jistá, že vás neopustí. Pokud si však není jistý svými emocemi, měla byste začít uvažovat o dalších možnostech. Pamatujte, že jste partnerka, nikoli jeho osobní psychoanalytik. Nejste s ním proto, abyste za něj řešila jeho emocionální problémy. Pokud to tak je, raději dál od něj.

     

  • 2.

    Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

    Kozoroh
    Kozoroh
    Autor: iStock

    Kozoroh, kterému vládne Saturn, se vás bude snažit udržet ve své blízkosti tak, aby se nemusel vázat. Kozoroh nesnáší životní omezení a někdy to s ním bude opravdu velmi nesnesitelné, protože bude neustále testovat vaši trpělivost a toleranci. Pokud ho máte ráda, budete se samozřejmě snažit to vydržet, ale někdy to vážně nejde. Když ho ale opustíte, bude plakat a litovat. Pro muže Kozoroha je vztah vždy o extrémech, a kdo potřebuje pořád procházet takovou bolestí a nejistotou, když máme tolik vlastních problémů, s nimiž je nutné se vypořádat? Je lepší nechat Kozoroha pást se na nějaké jiné pastvině, když už vám to přeroste přes hlavu. Nebo máte ještě sílu?

     

  • 3.

    Býk (20. dubna – 20. května)

    Býk
    Býk
    Autor: iStock

    Nenechte se ukolébat faktem, že Býkům vládne Venuše, bohyně lásky. Býk je tvrdohlavý s potenciálem odčerpat veškerou vaši emocionální energii. Toto zemské znamení je mimořádně pragmatické, nemá tušení, jak se vypořádat s emocemi. Mohou být i romantičtí, ale musí mít dobrou náladu. Pokud tomu tak není, díky jejich slovům se budete cítit, jako byste byla nejhorší osobou na této zemi. Pro Býka je snadné vás spíše urazit než vám vyjádřit lásku. Proč pak upadat zbytečně do deprese, když je vašemu Býkovi fuk, jestli o vás mluví hezky, nebo ošklivě? Nechte ho místo toho mluvit se svými rohy. Zasloužíte si lepšího partnera.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz