Přes právníky ladí poslední detaily a už brzo si bude moct Agáta znovu říkat Hanychová. Než se s Jakubem opět sejdou u soudu a rozseknou nešťastný svazek, uchýlila se do vroucné náruče Mallorky, kde se rozplývá nad svým novým partnerem. Ale protože je Agáta hlavně máma, děti, které jsou u svých otců, jí nesmírně chybí. Na stresující téma střídavé péče se rozepsala u svých selfieček na instagramu.

„Holky, střídavá péče je strašně těžká, ale dělat scény chlapům a nedávat jim jejich děti mi osobně přijde na hlavu,“ uvedla modelka svůj názor. Stejně jako matky, i oni mají stejná práva, není-li soudem stanoveno jinak, a zhrzená matka by jim potomky neměla upírat. Agáta se o lásku svých ratolestí dělí se dvěma muži, otcem Kryšpína (9) Miroslavem Dopitou (38) a tátou téměř tříleté Mii Jakubem.

VIDEO: Šokující reklama na pohřeb Gotta! A rozvod Agáty: Už nikdy svatba bez smlouvy.

Video
Video se připravuje ...

Šokující reklama na pohřeb Gotta! A rozvod Agáty: Už nikdy svatba bez smlouvy. Bára Horáková, Lukáš Červený

„Když už to tak je, tak se snažím si čas bez dětí užít a načerpat energii, abych mohla fungovat na 10000 %, když jsem s nimi,“ dodala pozitivní Prachařová. V komentářích se na toto téma rozjela diskuze, některé maminky s Agátou souhlasí, pro jiné je odloučení od dětí stres i smutek. A někdy to cítí stejně i potomek sám.

Štěstí je, že Agáta klade důraz na dobré vztahy i po jejich konci. Například s Dopitou jsou výborní přátelé a vídají se velmi často a s Jakubem na tom krůček po krůčku pracují. Nikdo totiž nechce, aby bylo dítě nešťastné z pnutí mezi rodiči.

VIDEO: Agáta Prachařová s Miou: Začala chodit do školky, Kryšpín už je třeťák.

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová s Miou: Začala chodit do školky, Kryšpín už je třeťák. David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
85 fotografií