Až poté, co se Karlos Vémola rozešel s prsatou Lelou Ceterovou, s níž si pořídil dceru Lili (9 měsíců), teprve poznal odvrácenou stranu slávy. Přestože se na jeho sociálních sítích tu a tam objevili takzvaní internetoví trollové, tedy posměváčci, co mu pod pláštíkem virtuální anonymity předhazovali neúspěšný zápas s Attilou Véghem (35), až nyní dostává od fanoušků pořádně zatopeno. Na vině nejspíš není ani tak realita, že se s partnerkou rozhodli jít každý svou cestou, ale skutečnost, že měl Lele dokonce v době, kdy čekala miminko, zahýbat s jinou.

Nikterak jeho mediálnímu obrazu ani nepřispěl fakt, že po mnoha silných prohlášeních o tom, jak rozdrtí Václava Mikuláška, tedy MMA zápasníka s přezdívkou Baba Jaga, se pak z chystaného zápasu musel omluvit - kvůli koronavirovému onemocnění, co od něj chytla jak jeho expartnerka Lela, tak i jejich dcerka Lili. A místo toho, aby se kurýroval, klidně na svém profilu propaguje jakýsi sportovní den pro celou rodinu, kterého se zhruba za týden hodlá účastnit.

VIDEO: Hasta la vista, Babo Jago! Podívejte se, jak se z Vémoly stal Terminátor.

Video
Video se připravuje ...

Hasta la vista, Babo Jago! Podívejte se, jak se z Vémoly stal Terminátor. iSport TV

„Nakažení dětí zdarma?“ rýpají do něj fanoušci, jimž se nepozdává, že by se už tak krátce poté, co se vykurýroval z nebezpečné a hlavně velice nakažlivé nemoci, při níž trpěl vysokými horečkami, měl účastnit akce plné lidí. Rovněž jim přijde jako ironie, že právě on propaguje rodinnou akci: „Vtipný, největší sukničkář, co si neudrží ani jednu ženskou s dítětem, bude vystupovat na dni pro rodinu…“ podotýkají vcelku trefně. Karlos ovšem, jak je jeho dobrým zvykem, na tyto poznámky nikterak nereagoval.

Není to ostatně poprvé, co se do něj v poslední době opřeli takzvaní „hejtři“: Před pár dny sdílel reklamu, kterou natáčel pro jeden obchod s nářadím, načež se dozvěděl, že je ostudou české MMA scény a pro peníze je schopný upsat se prakticky čemukoliv. Mnozí mu také vyčítali, že reklamní spoty klidně natáčí, ale Babu Jagu pro nemoc odmítl – asi jim patrně v tu chvíli nedošlo, že onen spot musel být natočen ještě dávno předtím, než Karlos vůbec obdržel pozitivní test na covid-19.

VIDEO: Babu Jagu sežeru, vzkazuje Vémola před zářijovým galavečerem.

Video
Video se připravuje ...

Babu Jagu sežeru, vzkazuje Vémola před zářijovým galavečerem. iSport TV

Fotogalerie
97 fotografií