Ze Shiloh se pravděpodobně stal John, neúmyslně to prozradila herečka Amber Roseová (36) v rozhovoru, když tak dceru slavného páru omylem nazvala. Teď se navíc objevily zprávy, že Shiloh započala hormonální léčbu, která by měla zabránit některým přirozeným změnám v těle – pravidelné menstruaci či růstu prsou.

Video: Hryc promluvil o testech. Jak na tom herec je? A covid vzal Basikové lásku

Video
Video se připravuje ...

Hryc promluvil o testech. Jak na tom herec je? A covid vzal Basikové lásku Bára Horáková, Lukáš Červený

Plánovaná změna pohlaví měla údajně být jedním z důvodů rozpadu „Brangeliny“. Brad podle zahraničních médií nesouhlasil s tlakem Angeliny na proměnu Shiloh v chlapce a jejich vztahem to pořádně zacloumalo. Herec nakonec tuto skutečnost přijal a oba nyní rozhodnutí Shiloh podporují.

Již dříve Angelina otevřeně uvedla, že se její nejstarší dcera cítí jako kluk a podle toho se i obléká: „Miluje teplákové soupravy, miluje obleky. Ráda se obléká jako chlapec. Chce být klukem, tak jsme jí ostříhali vlasy. Ráda nosí klučičí všechno. Ráda o sobě smýšlí jako o dalším bratrovi v rodině. Ani já, ani Brad jí nechceme diktovat, jak by se měla chovat nebo cítit. Musí na to přijít sama,“ prozradila pro Vanity Fair.

VIDEO: Smrt Jiřího Menzela: Kolega promluvil o výčitkách a odpuštění. A Klus šel kvůli rakovině dohola

Video
Video se připravuje ...

Smrt Jiřího Menzela: Kolega promluvil o výčitkách a odpuštění. A Klus šel kvůli rakovině dohola Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
70 fotografií