A proč by vlastně ne? Jakub Prachař bude mít za sebou co nevidět rozvod s Agátou Hanychovou, která se ještě před podepsáním všech rozvodových listin na sociálních sítích okázale vrátila ke svému dívčímu příjmení. Diana Mórová, i když je maminkou pubertálního synka Quida (14), je oficiálně single. A přestože jí je už padesát let, pořád vypadá naprosto neskutečně a s přehledem by strčila do kapsy i ženy o deset, dvacet let mladší… a tak si může dovolit i velice odvážné outfity.

Stejně jako na udílení cen OTO 2020, kde všechny přítomné šokovala obrovským výstřihem svých růžových večerních šatů antického střihu s velikým opaskem, co jenom zvýrazňoval její ladné křivky. Její skutečný věk by jí rozhodně nikdo netipoval.

Dojem sice trochu kazil kousek lepicí pásky vykukující právě z jejího mega dekoltu, jenž držel látku na správném místě, takže nehrozilo, že by zvědavým očím lidí okolo ukázala něco více, než bylo původně v plánu… Ale ruku na srdce, kdo by při pohledu na tuhle slovenskou sexbombu řešil nějakou pásku?

VIDEO: Agáta Prachařová: Jsem MILFka v topu! Jdou po mně mladý kluci!

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová: Jsem MILFka v topu! Jdou po mně mladý kluci! David Turek, Aleš Brunclík

„Nepřející lidé hejtují, i když jste oblečení v kalhotách. Ale v mém věku jsem si řekla - je mi to jedno. Pro mě je důležité, že se dobře cítím. Lidé si i tak udělají svůj vlastní názor. Já nedělám nic špatného, je to jen o oblečení,“ prohlásila na konto svých vyzývavých šatů podle slovenského deníku Nový Čas Mórová. Na této akci společně s Prachařem předávala jednu z cen.

Dáma, která má údajně prsty v jeho rozchodu s dcerou herečky Veroniky Žilkové (58) (v době natáčení Česko Slovensko má talent k sobě prý měli Jakub s Dianou velice blízko a podle jistých zdrojů spolu dokonce strávili i nejednu vášnivou noc na hotelu), měla celý večer báječnou náladu. A nejinak tomu bylo i v případě obvykle zachmuřeného Jakuba.

S Mórovou dokonce ochotně pózoval všudypřítomným fotografům… pročež ji na mnoha snímcích nenápadně a jemně držel za zadeček. Ona mu něžné dotyky opětovala a objímala ho. „Diana zářila a všem bylo jasné, že je tenhle večer sexy bohyní právě ona. Prachař se na ni pořád díval a společně se bavili,“ vylíčil tamní atmosféru jeden z hostů. Na svou exmanželku Agátu, s níž má dceru Miu (2), si nepochybně už ani nevzpomene. Tím spíše, že v době, kdy on se vinul ke svůdné Mórové, ona si užívala pohádkové dovolené se svým aktuálním partnerem…

VIDEO: Agáta Prachařová o svém novém vztahu a rozvodu s Jakubem

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová - nový vztah, rozvod David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
44 fotografií