Nejprve v úterý 8. září poslali filmaři do kin historický snímek Krajina ve stínu, o den později už ale sláva patřila pro změnu Ženské pomstě režiséra Dušana Rapoše (67).

V něm dostaly šanci zazářit především Jana Paulová (65), Eva Vejmělková (51) a Mahulena Bočanová (53), ovšem právě poslední jmenovaná se oficialit účastnit nemůže. Je totiž v karanténě kvůli podezření na covid-19. Ačkoliv testy měla negativní, raději nechce riskovat.

I tak se ale do Lucerny nahrnula velká plejáda hvězd. Logicky nemohl chybět sám režisér s manželkou a jednou z hlavních hvězd snímku Evou Vejmělkovou. Ta mimo jiné přiznala, že za svůj mladistvý vzhled vděčí i dobrému sexu! Kolem jejího muže se točila ale také další hvězda snímku Jana Paulová.

Bodyguarda během večera jí ale dělal filmový manžel Petr Rychlý (55) s manželkou. Ti navíc přišli v rouškách a nechali se v nich i vyfotit. „Sami se přijďte podívat, co vám budu povídat,“ popsala Jana stručně a s úsměvem svou roli.

Dorazil též zpěvák Petr Kolář (53), který pro film nazpíval jednu z písní. Vzal s sebou i svou partnerku, která tvrdila, že se raději nemstí, aby se to neobrátilo proti ní. Z pěveckých osobností dorazily také Heidi Janků (57), Elis Mraz (26) a Helena Vondráčková (73), která nazpívala titulní píseň k snímku. Podpořit snímek přišel také producent Petr Šiška (55).

VIDEO: „Párkrát“ jsem v životě miloval, prohlašuje Petr Kolář v nové písni k filmu „Ženská pomsta“.

Video
Video se připravuje ...

„Párkrát“ jsem v životě miloval, prohlašuje Petr Kolář v nové písni k filmu „Ženská pomsta“. 

Robert Jašków (50) sice přišel s manželkou Petrou, ale vychvaloval hlavně filmovou polovičku Mahulenu Bočanovou, s níž se potkává také v Ordinaci v růžové zahradě 2. Menší roli barmanky ve snímku ztvárnila Dominika Myslivcová (26), která rovněž premiéru nevynechala. Naopak se neukázala jedna z hlavních mužských hvězd - Miroslav Etzler (55). Zajímavé ovšem je, že jeho partnerka na premiéře byla...

Překvapením byla i účast bývalého krasobruslaře Tomáše Vernera (34) s manželkou, která předvedla pořádně velké těhotenské bříško. Přesto, že už jí jistě není s takovou náloží nejlépe, usmívala se od ucha k uchu. 

VIDEO: Tvůrci filmové komedie Ženská pomsta představili trailer!

Video
Video se připravuje ...

Tvůrci filmové komedie Ženská pomsta představili trailer! Petarda Production

Fotogalerie
75 fotografií