Slavná popová princezna Britney Spearsová patřila dlouhá léta mezi nejlepší zpěvačky své generace a v devadesátých letech její plakáty visely snad v každém pokojíčku. Plavovlasá diva však v roce 2008 několikrát skončila na psychiatrii, například když si v jednom ze svých záchvatů pod vlivem drog a silných léků na deprese oholila hlavu. Soud jí následně přidělil poručníka, který se staral o její finanční a právní záležitosti – a tím byl její otec Jamie (68). A je jím dodnes.

Nyní však Britney touží po změně. Srpnový soud v Los Angeles sice rozhodl, že ještě minimálně půl roku bude pod dozorem svého otce (ten až do únoru 2021 bude rozhodovat nejenom o tom, co bude s jejím kontem, ale i tom, s kým se stýská či co si kupuje), blonďatá kráska usiluje o emancipaci.

Tedy, poručníka se vzdát nehodlá, na to se necítí, ale nechce, aby jí rozkazoval právě Jaime. Přála by si, aby její majetek přešel pod nezávislou finanční společnost a otec byl zcela odstřižen od jejího majetku, jehož cena se odhaduje na zhruba 1,3 miliardy korun.

VIDEO: Britney Spearsová tancuje na hit svého expřítele Justina

Video
Video se připravuje ...

Britney Spears tancuje na hit svého expřítele Justina Instagram Britney Spears

Slavná zpěvačka, která se proslavila hity …Baby One More Time, Toxic či Ooops! …I Did It Again, má se svým tatínkem velice zvláštní vztah – dlouhodobě například odmítá pracovat, protože ho nechce živit svými úspěchy. Minulý rok ho dokonce nařkla, že ji nutil proti její vůli brát psychofarmaka. Krátce předtím však přerušila svou koncertní šňůru v Las Vegas jenom proto, aby se o něj mohla starat, když mu prasklo tlusté střevo a málem zemřel na následnou sepsi. Péči o nemocného otce však psychicky nezvládala a musela být hospitalizována na psychiatrické klinice…

Britney v její snaze odtrhnout se od Jamieho, jenž ji prý vykořisťuje, podporují i fanoušci. Na sociálních sítích založil kampaň #FreeBritney, což česky znamená „Osvoboďte Britney“. Členové této podivné organizace chodí protestovat před soudní budovu, když zde probíhají jednání v této kauze. Kampaň podpořily také slavné hvězdy, třeba zpěvačka Cher (74) či Miley Cyrusová (27). Tu se slavnou popovou hvězdou spojuje ona minulost „Disney dítěte“, tedy dětské hvězdy. „Britney bojuje proti snaze svého otce držet tento soudní spor zavřený ve skříni jako rodinné tajemství,“ řekl k celé kauze její právník. Dodal také, že hvězda oceňuje podporu svých věrných fanoušků.

VIDEO: Britney Spears si zlomila nohu! V mrazivém videu je slyšet hlasité KŘUP!

Video
Video se připravuje ...

Britney Spears Instagram

Fotogalerie
79 fotografií