Výhra Marii zaplatila novou sedačku

„Úžasné, stále se klepu, moc vám děkuji,“ nemohla mluvit Marie Pěrušková (73), když jí reportér Blesku na začátku března přivezl domů šek na 50 tisíc z Denní hry Trháku.

Dojetí šťastné výherkyně bylo obrovské!
Autor: Tonda Tran

Jak s penězi naložila? Má hodně vnoučat a ta si z její sedačky udělala trampolínu. Paní Pěrušková proto potřebovala novou, a když právě díky Blesku vyhrála 50 tisíc, neváhala a pořídila si rovnou větší rohovou. Z nové sedačky mají radost i ostatní v rodině. „Moje devítiletá pravnučka si hned zabrala roh, na kterém se dá i ležet. Vnoučata jsou naštěstí už větší, takže po nové sedačce prý už skákat nebudou,“ smála se výherkyně, která prý hraje Trhák od první chvíle, kdy s touto hrou Blesk přišel.

Ještě zbylo

„Koupila jsem si také koberec, matrace do postele. Něco jsem ušetřila a ještě si za to něco vyberu,“ popisuje Marie. „Do poslední chvíle jsem tomu tehdy nemohla uvěřit. Pak jsem ale měla ohromnou radost,“ svěřila se po půl roce. Uvěřila prý, až když uviděla velký šek a na něm tu parádní částku 50 000 Kč.

Věra radostí nemohla spát

Když u manželů Kvasnicových z Maňové na jižní Moravě večer v pátek 21. února zazvonil telefon, vůbec je prý nenapadlo, že by to mohl být někdo z Blesku. Že právě oni by mohli uspět v DENNÍ HŘE. A ještě získat takovou sumu…

…nakonec pak paní Věra ukázala výherní výtisk novin s kuponem Trháku, jehož kód jí přinesl 50 tisíc.
Autor: Tonda Tran

O tom, že Věra Kvasnicová (67) vyhrála, se ale málem nedozvěděla. „Manžel František (69) na mě volal, ať to neberu, že to bude určitě zase nějaká nabídka. No a nebyla…,“ přiznala se Věra, která prý následující noc radostí nemohla ani usnout. Přemýšlela, za co výhru utratí. Když pak suma 50 tisíc přistála na účtě, měli už o investici jasno…

„Muž v domě žije už od dětství, museli jsme ho upravit tak, aby nám lépe vyhovoval. Peníze jsme proto dali do nového vchodu, díky kterému nám už do dveří neprší,“ říká Věra s tím, že je i štědrá babička. Zbylou část totiž věnovala svým vnoučatům.

Jak hrát 

Od pátku 11. září do neděle 11. října 2020. 

Denně bude na titulní straně Blesku nebo Nedělního Blesku vlepen hrací kupon hry TRHÁK. 

Odtrhněte a hned víte, zda jste vyhráli. Jde až o 50 tisíc na ruku! S kuponem se také můžete zapojit do Denní hry.

O co se hraje?!

TRHÁK

 Finanční výhry v celkové hodnotě téměř 3 miliony. z

Další výhry (slevy na nákup, slevové kupony, slevy na jízdné, kredit, datové balíčky…) v celkové hodnotě 475 milionů.

DENNÍ HRA TRHÁKU

Celkem 460 tisíc na ruku.

Bonusový kredit, dárkové poukazy a karty v hodnotě 70 tisíc.

Fotogalerie
8 fotografií