Na rozdíl od Emmy Smetany (32), která se po premiéře snímku Šarlatán nechala přistihnout s mladičkým hercem Josefem Trojanem (19), večírek po nejnovějším filmu Bohdana Slámy (53) herečka a zpěvačka Barbora Poláková prožívala oproti ní velice umírněně. Známá umělkyně, která se v poslední době dokonce pustila i do podnikání (navzdory pokoronavirové krizi zariskovala a otevřela si vlastní butik), celý večer strávila ve společnosti dvou mužů.

Poláková, která se proslavila hravými songy jako například Nafrněná nebo Kráva, si z nějakých hygienických nařízení, která by měla zamezit šíření viru covid-19 nic moc nedělala: s hercem Miloslavem Pecháčkem, dokonce sdílela jeden půllitr piva. Dalo by se to pochopit, kdyby to byl její partner, a potenciální nákazu by si předávali jenom mezi sebou v rámci jedné domácnosti, nicméně tím je přece herec Pavel Liška (48) – a ten večer patrně trávil doma a hlídal jejich dvě dcery, Rojnu (5) a Riku (3).

VIDEO: "Nafrněná" Bára Poláková: Proč jsem si ostříhala vlasy? Po rozchodu to chce člověk udělat...

Video
Video se připravuje ...

"Nafrněná" Bára Poláková: Proč jsem si ostříhala vlasy? Po rozchodu to chce člověk udělat... David Turek, Aleš Brunclík

Plavovlasá hvězda se zkrátka ani na chvíli nezastavila a šla (málem doslova) z jedné pánské náruče do druhé. Objímala a fotila se například s Tomášem Jeřábkem (45) nebo Stanislavem Majerem (42), s Pecháčkem, hvězdou krimiseriálu Zrádci, si užila večer.

Z afterparty pak ale pospíchala s docela jiným mladým mužem – zdálo se však, že ten ji na cestě z kina Lucerna, kde se ona následná akce po skončení promítání Krajiny ve stínu konala, přišel pouze doprovodit, a uvnitř s ní vůbec nebyl. Ostatně ani jeho oblečení nenapovídalo, že by se hodlal účastnit této společenské události: na sobě měl obyčejnou mikinu, rifle, a na zádech batůžek.

VIDEO: Bára Poláková o Lence Dusilové, která na Andělech vystoupila proti Zemanovi

Video
Video se připravuje ...

Bára Poláková o Lence Dusilové, která na Andělech vystoupila proti Zemanovi Blesk - David Turek

Fotogalerie
55 fotografií