O infekci manželské dvojice jako první napsal deník The Sun. Světově uznávaná návrhářka a fotbalová legenda se nemocí covid-19 měli nakazit počátkem března na utkání Davidova fotbalového klubu, případně na jedné z akcí poté.

Krátce nato se společně objevili na londýnské oslavě narozenin jejich nejstaršího syna Brooklyna a další oslavu uspořádali ve svém domě, kde bylo přítomno množství dalších hvězd šoubyznysu. David, neinformovaný o svém zdravotním stavu, následně odletěl do Miami požehnat svou přítomností dalším událostem.

Video: Hryc promluvil o testech. Jak na tom herec je? A covid vzal Basikové lásku.

Video
Video se připravuje ...

Hryc promluvil o testech. Jak na tom herec je? A covid vzal Basikové lásku. Bára Horáková, Lukáš Červený

Nejmenovaný zdroj uvedl, že pár po návratu domů 19. března začal pociťovat symptomy nákazy, Davidovi nebylo dobře, Victoria měla vysoké teploty a bolesti v krku. „Byl to hrůzný scénář. Účastnili se několika nóbl událostí, potřásli si rukou s fanoušky, některé líbali na tvář.“ Zdroj dodal, že nemoc postihla i bodyguardy, kteří je provázeli na cestách, některým se udělalo velmi zle. Beckhamovi měli nakazit také několik příbuzných.

„Victoria se zhrozila, že se z nich stali superpřenašeči nemoci. Panikařila a nakázala celé rodině přísnou karanténu na dobu delší než doporučované dva týdny,“ pokračoval zdroj. Pár po několika týdnech podstoupil testy a měl je negativní. O tom, zda se nakazil i Brooklyn a jeho snoubenka Nicole Peltzová (25), zdroj nic neuvedl.

VIDEO: Smrt Jiřího Menzela: Kolega promluvil o výčitkách a odpuštění. A Klus šel kvůli rakovině dohola.

Video
Video se připravuje ...

Smrt Jiřího Menzela: Kolega promluvil o výčitkách a odpuštění. A Klus šel kvůli rakovině dohola. Bára Horáková, Lukáš Červený