Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Poznali byste je? Takhle vypadaly celebrity jako malé děti

11. září 2020 | 06:00

Také celebrity potřebují občas zavzpomínat na bezstarostné dětství. Čas od času tak na sociálních sítích sdílejí snímky, na kterých se na nás usmívají malí rošťáci a slavné hvězdy bychom v nich poznali jen stěží. Nahlédněte s námi do jejich rodinných alb a podívejte se, jak oblíbené celebrity vypadaly jako děti. Poznáváte je?

 

 

Taky vás občas přepadne sentimentální chvilka, sednete k starým fotkám z dětství, vzpomínáte a na některých snímcích sami sebe ani nepoznáváte? Stejně jsou na tom také celebrity, které sem tam odkryjí pokličku svého osobního života a nechají nás pod ni nahlédnout.

Také slavné hvězdy byly malé děti, které se s ostatními proháněly na kolech, měly své první lásky, sny, radosti i strasti a rozhodně je v dětství nikdy nenapadlo, že to jednou dotáhnou až na prkna, která znamenají svět. Některé z nich byly navíc docela problémové. Například jedna z nejkrásnějších hereček Hollywoodu, Angelina Jolie, trpěla v mládí silnými depresemi se sebevražednými sklony a experimentovala také s drogami. Ve čtrnácti letech opustila hereckou školu a prohlásila, že se stane ředitelkou pohřebního ústavu. Ještěže se tak nestalo, protože by filmový svět přišel opravdu o velký talent. 

Při pohledu na roztomilé fotky z dětství celebrit se musíme usmívat. Kdo se změnil k nepoznání a komu zůstal šibalský dětský úsměv? Podívejte se ve fotogalerii:

Autor: Aneta Valešová