Po čtyřech porodech a dvou potratech se půvabná choť herce Aleca Baldwina raduje z dalšího dítěte. S krásnou novinkou, že se jejich už tak dost početná rodina rozrostla o dalšího člena, se šťastní rodiče pochlubili na sociálních sítích. „Včera v noci se nám narodilo děťátko. Je perfektní a my bychom nemohli být šťastnější,“ radovala se na instagramu Hilaria Baldwinová a zároveň vyzvala své fanoušky, aby si počkali na oznámení jména, jaké svému chlapci vybrali. Podle instastories se dá totiž tušit, že o něm ještě stále ještě živě debatují – i se svými dětmi prostřednictvím online hovorů.

Hilaria, někdejší lektorka jógy, nyní maminka na plný úvazek, své těhotenství dlouhou dobu tajila, a oznámila ho světu až v pátém měsíci. Předtím se už sice dvakrát radovala z nového života, co jí rostl pod srdcem, pokaždé však očekávané miminko potratila. A vzhledem k tomu, že je na sociálních sítích velice otevřená, potraty se svými příznivci sdílela prakticky online. Patrně v obavě o život pátého plodu své lásky ke známému hollywoodskému herci se v tomto případě zdržela radostných výkřiků nad vymodleným početím již od první vynechané menstruace.

VIDEO: Účes podle Hailey Baldwinové, Alecovy neteře: Naučte se konečně, jak si zaplést copánek u hlavy

Video
Video se připravuje ...

Účes podle Hailey Baldwin: Naučte se konečně, jak si zaplést copánek u hlavy David Hanuš

Nyní se však s celým světem podělila o nádhernou fotku, na níž drží novorozeného synka v náručí. O pár hodin později sdílel ten samý snímek na svém instagramu také Alec, s popiskem „číslo pět je zde... pro mě ale číslo šest.“ Na manželský pár, který je spolu od roku 2012, doma totiž čekají čtyři ratolesti: synkové Romeo (2), Leonardo (4) a Rafaelo (5), a dcerka Carmen (7). Z manželství s někdejší devadesátkovou sexbombou Kim Basingerovou (66), které poměrně neslavně skončilo velkou nenávistí v roce 2002, má Alec ještě jednoho potomka, dospělou dceru Ireland (24).

VIDEO: LESK! Smrt Jiřího Menzela: Kolega promluvil o výčitkách a odpuštění. A Klus šel kvůli rakovině dohola

Video
Video se připravuje ...

Smrt Jiřího Menzela: Kolega promluvil o výčitkách a odpuštění. A Klus šel kvůli rakovině dohola Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
59 fotografií