Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Bizarní video z automyčky: Mladý naháč ji použil místo sprchy, nechal se i navoskovat?

Autor: jel - 
12. září 2020
08:22

Překvapivé video našel zaměstanec automyčky, v australském Queenslandu, když se rozhodl zkontrolovat záběry z bezpečnostních kamer. Na nich byl totiž zachycen nahý dlouhovlasý mladík, který se v myčce sprchoval.

Geoff Bowen, zaměstanec zmíněné myčky, uvedl, že dorazil do práce a všiml si, že tlaková pistole na vodu leží na zemi. Pro jistotu se rozhodl zkontrolovat záběry z bezpečnostních kamer, zda na nich není něco podezřelého. Nestačil se divit tomu, co na záběrech našel.

„Jen jsem se na to rychle mrknul, jestli tam není něco, co by stálo za pozornost, a najednou jsem uviděl nahého chlapa,“ popsal Geoff. „Nemohl jsem tomu uvěřit,“ dodal.

 

Na videu je vidět, že naháč uskakuje před vodou s čistícími chemikáliemi. Ty pro něj podle Geoffa mohly být opravdovou nepříjemností a mohly ho dost překvapit. Slouží totiž k odstraňování špíny a ptačího trusu z aut a pokud se chemikálie dostanou do kontaktu s kůží, může to člověka pořádně pálit. 

„Na to musíš být mladý a mít mladou pleť. Mohl být jako v plamenech, je to, jako když si kůži potřete chilli,“ vysvětlil pan Bowen. Majitele myčky však toto video pobavilo, a prý jim dokonce přitáhlo nové zákazníky, takže celý incident nebudou nijak řešit. Dokonce naháči nabídl bezplatné umytí, tentokrát však pro auto, pokud by k nim ještě někdy zavítal.

SCHWARZENBERG ( 13. září 2020 08:57 )

Další zfetovaný člen pirátské strany.

y1xcvbnm ( 12. září 2020 08:56 )

vzít ho blbečka pořádně těmi kartáči !!!

Zobrazit celou diskusi