Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Sexy modelka Playboye se utopila při focení v Itálii: Policie ji podezřívá ze špionáže!

Autor: jel - 
11. září 2020
06:05

Pařížská kráska Galina Fedorovová (32), která pochází původně z Ruska, si užívala krásy italské Sardinie. Společně s britským fotografem Yevem Taranovsem se na vypůjčeném člunu vydali na focení na ostrově. Výlet dopadl tragicky, modelka se totiž utopila.

Dvojice si měla vypůjčit člun a na něm vyrazit na focení, podle Taranovsa zastavili uprostřed moře, aby si zaplavali. Kotva loďky se však prý uvolnila a plavidlo narazilo na břeh. Fotograf i modelka zůstali uprostřed moře, snažili se prý doplavat ke člunu, ale nedařilo se jim to a fotograf modelku ztratil z dohledu.

Taranovs byl později zachráněn blízkým plavidlem, po Galině pátrala helikoptéra pobřežní stráže. Bohužel ji později našli bez známek života. Loď, na níž se dvojice plavila na ostrov, byla údajně plná prázdných lahví od alkoholu a našel se také dron, který prý chtěli použít k focení.

Policie však vyšetřuje, zda náhodou nešlo o špionáž, protože místo se nachází nedaleko střelnice NATO. „Musíme se ujistit, že nešlo pouze o krytí pro špionáž,“ uvedla mluvčí italské policie pro Daily Mirror s tím, že budou zkoumat snímky z dronu. Fotograf se prý zhroutil poté, co se dozvěděl o smrti krásky. 

Galina měla na instagramu více než 102 tisíc fanoušků a často přidávala fotky, na nichž je velmi spoře oblečená. „Jsem jenom žena, která si užívá života,“ napsala ve svém profilu.

wallster ( 11. září 2020 09:57 )

Fotograf Brit jak poleno. Narazili do břehu a najednou se ocitli uprostřed moře?

SCHWARZENBERG ( 11. září 2020 09:03 )

V dnešní době kdy satelit vidí i špendlík ona číhá u střelnice jestli něco neuvidí

mesalina ( 11. září 2020 07:48 )

škoda mladé holky, ale žádnou krásu nevidím

DWEI ( 11. září 2020 07:47 )

liskabystrouska - TREFA

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání