„Promazávám fotky v telefonu z jara a napadla mě taková volovina. Všechny máme pr*el, a všechny si ji umíme dobře vyfotit. Jen některý mají dojem, že se bez jejich pr*ele na instagramu neotočí zeměkoule. Otočí, dámy. OTOČÍ,“ napsala si Diana Kobzanová na svůj profil na instagram. A vlastně by na tom nebylo nic divného. Podobné názory někdejší modelka vypouští do světa často. Tentokrát ovšem svůj náhled na věc doplnila fotkou sebe sama při vylézání z bazénu.

Na snímku sice Dianě Kobzanové není vidět do obličeje, naprosto nepřehlédnutelně se na něm ovšem klene zadeček partnerky hokejisty Michaela Frolíka (32). Inkriminovaná fotka i s popiskem zafungovala jako voda na mlýn fanynek s podobnou náturou té Dianině. „No tak ses prostě chtěla taky pochlubit, a jen jsi nevěděla, jak to omluvit,“ rýpla si do Kobzanové jedna z nich.

VIDEO: Hokejista Frolík promluvil o svatbě s modelkou Kobzanovou

„Myslím, že je to tak,“ přitakala další sledující. A Dianě Kobzanové dokonce stálo za to zareagovat. „Ano, od května přemýšlím, na co to hodit! KONEČNĚ,“ ohradila se rebelující Miss České republiky roku 2001. Nutno ovšem podotknout, že Diana je matkou dcer Elly (5) a Lily (2), které sdílí právě s českým útočníkem amerického klubu Buffalo Sabres. A faktem je, že rozhodně ne každá dvojnásobná maminka se může pochlubit podobně vypadajícím zadečkem. 

VIDEO: Kobzanová: Bez peněz od Frolíka bych byla pod mostem!

Video
Video se připravuje ...

Kobzanová: Bez peněz od Frolíka bych byla pod mostem! Jan Jedlička, Kristýna Léblová, archiv

Fotogalerie
58 fotografií