Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pedofil neskončil v base kvůli obezitě: Oběti chtějí vzít spravedlnost do vlastních rukou!

Autor: shp - 
11. září 2020
13:31

Nechutný pedofil Peter John O'Neill (61) zneužil v letech 1980 až 1991 mnoho malých tasmánských chlapců, z nichž některým bylo teprve 10 let. Odsouzen byl nyní k pětiletému vězení. Jenže převézt ho do něj není snadné. Je totiž morbidně obézní a k tomu inkontinentní. Zneužité oběti zuří a říkají, že se složí na drahou přepravu stojící v přepočtu 652 tisíc korun.

Ve středu byl 140 kilo vážící pedofil, který se navíc pomočuje, odsouzen na pět let vězení. Odsedět by si je měl v tasmánském vězení v Hobartu, kde probíhal i soud. Jenže O'Neill žije v australské Canbeře, kde se o něj stará na plný úvazek ošetřovatel. Transport do Tasmánie je vzhledem k jeho váze a zdravotnímu stavu nesmírně drahý a vyjde na více než 650 tisíc.

Rány na duších jsou nevyčíslitelné

„Komunita chce lidi jako O'Neilla ve vězení. Cena za jeho zločiny byla vysoká. Naše utrpení a rány na duševním zdraví jsou nevyčíslitelné,“ řekl webu The Mercury jeden ze zneužitých studentů, jehož jméno nemůže být z právních důvodů zveřejněno. Oběti znásilnění jsou ochotné se semknout a složit se na jeho drahý převoz, aby bylo spravedlnosti zadostiučiněno.

„Transportovat tohoto obézního zneuživatele do Tasmánie bude stát až 652 tisíc. My jako jeho oběti jsme ochotni vybrat cenu transportu, aby se nám musel postavit a poté si odseděl svůj trest,“ dodal. „Vládo, přivez ten pytel ho*en zpátky do Tasmánie,“ napsala na Facebooku další ze zneužívaných obětí pedofila.

Projde mu to?

„Takže jemu projde, že zneužíval děti a zničil jim životy? Kus ho*na! Mohou se odvolat?“ napsala žena na sociální síti. Chlapce pedofil jako nezletilé zneužíval, jak to jen šlo. Když byla jedna oběť nemocná, namasíroval jí záda a poté se na ni vrhl. Spousta dalších chlapců o znásilňování mlčela, protože si myslela, že je to jejich vina.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání