Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tráva myšce pořádně zamotala hlavu: Zvědavý hlodavec ochutnal konopí, dva dny o sobě nevěděl!

Autor: jžk - 
14. září 2020
11:11

Minulý týden našel Colin Sullivan na konopném políčku v Kanadě, kde je marihuana legální, malého zloděje. Zvědavá myška mu chodila okusovat rostliny dva dny, pak ji našel ležet na zádech v rauši! Tvorečka si vzal domů, kde mu poskytl šestidenní „odvykací kůru“.

Colin Sullivan z New Brunswicku v Kanadě se pochlubil na facebooku s fotkami, na kterých zachytil záškodníka přímo při činu. Než na něj začala účinkovat, stihl hlodavec okousat dva listy marihuany. Místo veselého stavu, který obyčejně lidé po kouření u nás stále zakázané byliny mívají, se myška svalila na zádech do listí a upadla do kómatu.

V další dokumentaci mohli návštěvníci Colinova facebooku sledovat, jak sjeté zvířátko umístil do plastové ubikace, kde zahájil „12krokový program“, který by měl podle Colina hlodavci pomoci zbavit se jeho závislosti.

Myš, co přebrala?

Dva dny po sobě jsem načapal tohoto malého zhulence, jak mi sbírá a požírá listy z rostliny, než uteče. Chybí mu jedno ucho, takže se tím může třeba jen léčit z nějakého traumatu, ale stejně si myslím, že je čas zasáhnout,“ vtipkoval Colin, když zveřejnil fotografii nebohé myšky na zádech. „Nechám ho spát, ale jen co se probere, budeme si muset vážně promluvit.“

O dva dny později informoval táta dvou dětí pobavené diváky o viditelném zlepšení. „Takže náš malý vypečený kámoš si prožil pár drsných dní, ale navzdory bolesti břicha a obrovské žravé si myslím, že se zcela uzdraví,“ dodal k novým fotografiím.

Úspěšná odvykačka

Zvědavá myš strávila na „odvykačce“ celkem šest dní, než ji Colin propustil zpátky do volné přírody. Jeho humorné příspěvky získaly přes 12 tisíc lajků a pobavily diváky z celého světa.

V New Brunswicku se marihuana stala legální pro rekreační užití 17. října 2018, kdy vstoupil v platnost zákon o konopí v celé Kanadě. Minimální věk pro to, abyste zde mohli pěstovat nebo držet „trávu“, je 19 let, nicméně na veřejných místech či v motorových vozidlech si ji nezakouříte.

koment ( 14. září 2020 12:02 )

Ten titulek je silně manipulativní.
Fakt je, že myška asi byla dva dny v rauši - jak ale někdo může tvrdit, že ji to škodilo?
Třeba se za ty dva dny vyléčila z nějaké nemoci.

SCHWARZENBERG ( 14. září 2020 11:50 )

Mohla by kandidovat za pirátskou stranu

frantacizek ( 14. září 2020 11:38 )

Zobrazit celou diskusi