Některé koronavirus uvrhl do karantény, aniž by se sami nakazili, což je momentálně příběh Lucky Bílé (54) nebo Simony Stašové (65). Na jiné si zrádná nemoc došlápla přímo. Sexuolog Uzel přiznal, že se už týden dostává z nepříjemných symptomů, naštěstí u sebe doma.

„Cítím se blbě. Ale mám dojem, že už se to každým dnem trošičku lepší. I přestože mám pokročilý věk, tak si myslím, že tohle ještě přežiju,“ uvedl pro CNN Prima News. Uzel popsal, že ho nejvíce trápí zvýšená teplota a nechutenství, zbytek symptomů, jako je suchý kašel nebo bolest na hrudi, ho naštěstí nezasáhl tak tvrdě.

Kde a kdy se koronavirem nakazil, sexuolog netuší. „Vůbec nevím. Přišlo to na mě naráz,“ přiznal. O kontroverzi kolem nového typu viru si ale myslí své. „Opravdu si myslím, že je v tom kus hysterie. Nicméně je zapotřebí být opatrný,“ dodal.

Video: Paulová skončila v nemocnici, Bočanová v karanténě! A Febiofest zahájí s Gottem!

Video
Video se připravuje ...

Paulová skončila v nemocnici, Bočanová v karanténě! A Febiofest zahájí s Gottem! Petr Macek, Lukáš Červený

V posledních týdnech si těžším stadiem covid-19 prošla zpěvačka Hana Zagorová. Ta se nakazila společně s manželem Štefanem Margitou (64). Ale zatímco zpěvák nemoc ze svého systému mohl vypotit z pohodlí domova, Hančiny neustupující horečky volaly po péči lékařů. Z nemocnice ji propustili 10. září, den na to se tam ale musela vrátit.

„Ta mrcha mi rozhodila krvinky, tak snad se umoudří. Cítím se ale líp. S láskou vzpomínám na nádherné koncerty 22. a 23.8., kde na mě asi někdo tu mrchu plivnul,“ napsala Zagorová na Facebooku a poděkovala fanouškům za stovky krásných přání k narozeninám.

VIDEO: Nové záběry z filmu o Gottovi: Reakce na prognózy lékařů a těžké chvíle. A Stašová je v karanténě

Video
Video se připravuje ...

Nové záběry z filmu o Gottovi: Reakce na prognózy lékařů a těžké chvíle. A Stašová je v karanténě Blesk TV

Fotogalerie
68 fotografií