Módní ikona s rovnými černými vlasy z ničeho nic změnila vzhled! Jak ale Čvančarová u snímků napsala, šlo o změnu chvilkovou – pro nováckou show Tvoje tvář má známý hlas se musela převtělit do zpěvačky Marie Rottrové (78). Jen málokdo se ale se svým odhadem trefil.

Fanoušci se nejprve domnívali, že se nějakou záhadou vrátili v čase. „Myslela jsem, že je to Ilona Csáková!“ napsala šokovaně jedna z komentujících a další přitakávaly. Jitčiny krátké vlasy totiž dokonale připomínaly zpěvaččin účes před mnoha lety. I v obličeji jako by Iloně z oka vypadla.

Video: Jitka Čvančarová zklamala! Benátky oslnila dekoltem, v Praze dělala drahoty

Video
Video se připravuje ...

Jitka Čvančarová zklamala! Benátky oslnila dekoltem, v Praze dělala drahoty Markéta Reinischová

Jiné sledující dokonce napadlo, že se ocitli na profilu Šeredové (42), přestože modelka si svou hustou kštici takto nikdy nezkrátila; zmátl je Jitčin podobný výraz. Na YouTube v komentové sekci pod videem jejího vystoupení zase pár lidem připomínala herečku Janu Bouškovou (66).

Ve Tváři Jitka zazpívala baladu Marie Rottrové  Lásko voníš deštěm a porotci ve složení Ondřej Brzobohatý, Eva Burešová, Ondřej Sokol a Michaela Kociánová její vystoupení označili za neskutečné a neuvěřitelné, ačkoliv měla energická herečka na začátku problém s jeho simplicitou. „Tohle je těžké v jeho jednoduchosti. Je to koncentrované. Pokud nepřeneseš tu duši, tak máš smůlu. Na kameru myšlenku uhraješ, ale musíš obsáhnout i jeviště,“ řekla.

VIDEO: Jitka Čvančarová s manželem na Českém Lvu: Nabarvené ptáče je jiný vesmír

Video
Video se připravuje ...

Jitka Čvančarová s manželem na Českém Lvu: Nabarvené ptáče ji jiný vesmír David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
75 fotografií