Pro magazín Vanity Fair zabrouzdala Winsletová do minulosti. Nevrátila se k časům své největší slávy, tedy k Titanicu nebo pozdějšímu Předčítači, za nějž získala Oscara za nejlepší herečku, ale ani na úplné začátky, jichž mnoho proslulých hvězd lituje a rádo by na ně navždy zapomnělo.

Video: Nové záběry z filmu o Gottovi: Reakce na prognózy lékařů a těžké chvíle. A Stašová je v karanténě

Video
Video se připravuje ...

Nové záběry z filmu o Gottovi: Reakce na prognózy lékařů a těžké chvíle. A Stašová je v karanténě. Blesk TV

Oba politováníhodné momenty se odehrály celkem nedávno. Šlo o spolupráci s režisérem Romanem Polanskim (87) a též s Woodym Allenem (84). Prvního odsoudili za znásilnění nezletilé dívky už v roce 1978, o druhém jeho adoptivní dcera tvrdí, že ji opakovaně zneužíval. Ač se Allenova vina doposud neprokázala, Winsletová se veřejně omluvila za to, že s oběma režiséry vůbec někdy spolupracovala.

„Říkám si, co jsem to kur*a dělala, že jsem točila s Woodym Allenem a Romanem Polanskim? Nemůžu uvěřit tomu, že jsou oba dodnes ve filmové branži vysoce cenění. Je to kur*a neuctivé!“ Oba přitom britská herečka v minulosti bránila. S Polanskim v roce 2011 natočila film Bůh masakru, s Allanem v roce 2017 Kolo zázraků. „Přebírám odpovědnost, že jsem s nimi spolupracovala. Nemohu to vrátit. Bojuju s výčitkami, ale co jiného můžu dělat, než tomu všemu čelit?“ dodala omluvně.

VIDEO: Rozloučení s Menzelem plné nejistot! Kateřina Mátlová je těhotná! A Artur ukázal novou přítelkyni!

Video
Video se připravuje ...

Rozloučení s Menzelem plné nejistot! Kateřina Mátlová je těhotná! A Artur ukázal novou přítelkyni! Blesk TV

Fotogalerie
83 fotografií