Říkal si Puppet the Psycho Dwarf, tedy česky »Loutka – Psycho trpaslík« a se svým malým tělem uměl dělat především v zápasnické kleci kousky, kterými bavil celý svět. Svůj poslední zápas už ale bohužel dobojoval. Stevieho Lee našli mrtvého v jeho domě ve Spojených státech amerických. Podle dostupných informací vydechl Psycho Dwarf naposledy ve středu 9. září. 

Jaký byl důvod a přesná příčina smrti herce, který se objevil po boku americké kaskadérské elity ve filmu Jackass 3D, se zatím neví. Podle stránky GoFundMe, na kterou kaskadérovi pozůstalí umístili prosbu o zaslání finančních prostředků, aby mohli svému příbuznému vystrojit pohřeb, byla ale jeho smrt nečekaná. „Je legendou v umění trpasličího wrestlingu, která teď potřebuje naši pomoc při své závěrečně pokloně. Přispějte, prosím, kolik můžete. Sdílejte vzpomínky na něj, stejně jako sdílejte tuto sbírku, abychom Psycho trpaslíkovi mohli zajistit nejlepší místo posledního odpočinku,“ požádala zdrcená rodina.

Na smrt jednoho ze svých už zareagovala i americká profesionální wrestlingová federace Impact Wrestling ve svém prohlášení: „S velkým smutkem jsme přijali zprávu o smrti Stevieho Lee, známého jako Puppet The Psycho Dwarf. Rádi bychom vyslovili hlubokou soustrast jeho přátelům a rodině."

VIDEO: Ryan Dunn z Jackass a jeho zběsilé kousky

Video
Video se připravuje ...

Ryan Dunn a jeho zběsilé kousky Youtube.com

Fotogalerie
13 fotografií