Oficiální rozloučení s Jiřím Menzelem se již stihlo ve vší tajnosti odehrát, a to prý velmi rychle. Tuto informaci přinesl jako první web Expres.cz a sama Menzelová to potvrdila. „Pohřeb proběhl velmi rychle,“ řekla Blesku Olga.

Ta se rozhodla uspořádat pro svého zesnulého muže pietní akci.  „V pátek 18. 9. od 10:00 do 18:00 se pro vás všechny otevřou prostory foyer Rudolfina, kde se budete moci s Jirkou rozloučit osobně,“ napsala již dříve v prohlášení Menzelová. V pátek večer pak navíc v Rudolfinu zazní v rámci festivalu Dvořákova Praha hudba jednoho z režisérových nejoblíbenějších skladatelů – Wolfganga Amadea Mozarta (†35).

VIDEO: Rozloučení s Menzelem plné nejistot! Mátlová je těhotná! A Artur ukázal novou přítelkyni!

Video
Video se připravuje ...

Rozloučení s Menzelem plné nejistot! Mátlová je těhotná! A Artur ukázal novou přítelkyni! Blesk TV

Sama Olga se tam hodlá zastavit, aby vzdala Jiřímu ještě jedno sbohem. „V pátek do Rudolfina určitě půjdu. Až na poslední chvíli se ale rozhodnu, jestli půjdu na koncert a zda půjdu s Aničkou, nebo bez,“ vysvětlovala vdova, která se prý ještě s odchodem Jiřího zcela nesmířila.

Teď navíc řešila další problém – kvůli tomu, že se rozhodla vyhovět některým fanouškům a uspořádat alespoň tuto vzpomínkovou akci, čelila drsným útokům. Někteří ji totiž osočovali, že neplní přání svého muže. S tím ale Olga rozhodně nesouhlasí, a proto také uveřejnila informaci o tom, že oficiální pohřeb se již konal.

„Přijde mi, že lidé neumí číst a myslí si, že neplním Jirkovo poslední přání. Jasně píšu, že si Jirka nepřál pohřeb. Tohle je rozloučení, aby lidé měli možnost si to v sobě ukončit. Není to proti jeho vůli. Nebudou tam ostatky ani rakev. To, co jsem slíbila, splním,“ hájí se Olga a dodává: „Jirka by si přál rozloučení, kde se budete usmívat, a ne plakat. Chystanou Oslavu života tak, jak si přál, bohužel komplikuje situace s covidem. V současné chvíli ještě nevím, jak to celé dopadne.“

VIDEO: Nejdojemnější video: Olga zveřejnila poslední záběry Jiřího Menzela (†82)

Video
Video se připravuje ...

Nejdojemnější video: Olga zveřejnila poslední záběry Jiřího Menzela (†82). Instagram

Fotogalerie
41 fotografií