Účastníci, kteří získají ve hře MEGATRHÁK slevu na online přístup do BLESK.CZ PREMIUM+ mohou tuto slevu uplatnit prostřednictvím webu www.blesk.cz/trhakpremium ve výši uvedené v příslušném hracím kupónu:

3 měsíční přístup na BLESK.CZ PREMIUM+ za 1 Kč

Online přístup k této službě lze aktivovat na webu www.blesk.cz/trhakpremium. Pro uplatnění slevy je nutné se zaregistrovat v sekci Můj účet na webu organizátora nebo, v případě, že uživatel již registraci má, se přihlásit a poté v objednávkovém formuláři vložit do pole „Slevový kód“ číselný desetimístný kód z pásku výherního hracího kupónu, dokončit objednávku a zaplatit 1 Kč v platebním procesu přes online platební bránu GoPay.

Online přístup BLESK.CZ PREMIUM+ zajišťuje premium přístup k webům www.blesk.cz, www.reflex.cz, www.e15.cz, www.isport.cz, www.auto.cz, www.zive.cz, www.maminka.cz, www.bleskprozeny.cz, a www.abicko.cz. Dále také zahrnuje přístup do online trafiky www.ikiosek.cz, kde lze neomezeně číst veškerá dostupná online vydání deníků a časopisů, včetně jejich archivu s výjimkou knih a audioknih.

Běžná cena 3 měsíčního předplatného PREMIUM+ je 499 Kč. Služba BLESK.CZ PREMIUM+ je poskytována na bázi předplatného, tj. po uplynutí období, na které je tato služba uhrazena, dochází k automatickému prodloužení této služby za aktuálně platnou cenu vždy o stejnou dobu, na kterou byla služba uhrazena, a to i opakovaně. Uživatel má kdykoli možnost ve svém profilu prodloužení této služby zakázat. V takovém případě je slevu uplatnit ve výši uvedené v příslušném hracím kupónu, ale s podmínkou nákupu v poskytování služby ukončeno uplynutím aktuálního období, na které je služba uhrazena. V případě problémů je nutné kontaktovat podpora@cncenter.cz.

Platnost kódu je do 31.10.2022 a lze jej využít pouze jedenkrát. Marným uplynutím této lhůty či jeho uplatněním platnost kódu bez náhrady zaniká.