Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Těhotná žena v Přerově brutálně zaútočila na lékařku: Zdravotnice popsala hrůzný zážitek

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz - ilustrace)
Aktualizováno -
15. září 2020
22:59
Autor: ČTK, yks - 
15. září 2020
13:52

Opilá pětadvacetiletá těhotná žena napadla v úterý časně ráno v Přerově lékařku přivolané záchranné služby. Na ženu zaútočila náhle, skočila na ni a spadla s ní na zem. Lékařka musela po incidentu vyhledat ošetření. Později popsala, co se vlastně na místě napadení stalo.

Žena byla umístěna do policejní cely, případ policisté vyšetřují jako ublížení na zdraví a výtržnictví. Podezřelé hrozí až tři roky vězení.

Incident se stal před 03:00 ve Wilsonově ulici, policisté na místo přijeli kvůli oznámení o ženě ležící na zemi. „Na místo vyslaným policistům zjevně opilá pětadvacetiletá žena mimo jiné sdělila, že je těhotná. Z toho důvodu policisté na místo přivolali lékaře zdravotnické záchranné služby. V průběhu komunikace mezi lékařkou a pacientkou opilá žena na lékařku náhle zaútočila. Skočila na ni a společně upadly na zem,“ uvedl policejní mluvčí František Kořínek.

Dalšímu napadání zabránili policisté a agresorku s využitím hmatů a chvatů zajistili. „Z důvodu ochrany ostatních osob i zdraví opilé ženy jí policisté dále nasadili pouta. Po provedení lékařského vyšetření, při kterém bylo potvrzeno těhotenství, byla žena umístěna do policejní cely. Tam si ji před 07:00 převzal manžel,“ uvedl mluvčí.

Lékařka popsala, co se stalo

Obětí se podle CNN Prima News stala zkušená lékařka, která více než 20 let zachraňuje lidské životy. Přála si zůstat v anonymitě, nicméně popsala televizi svůj otřesný zážitek.

„Najednou ona prostě vystartovala, chytla mě za vlasy, povalila mě na zem, já jsem se bouchla do kyčle. Třískla mi zřejmě, to si přesně nepamatuju, taky hlavou o zem, rvala mně vlasy a čtyři policisté ji nebyli schopní ze mě sundat,“ uvedla pro zmíněnou televizi. Po útoku skončila sama v péči lékařů.

„Chtěli si mě nechat v nemocnici s otřesem mozku, protože jsem na cétéčku zvracela, na to nemám slov, jsem z úplně v šoku z toho,“ dodala žena, která se nakonec rozhodla léčit se doma.

sebr ( 16. září 2020 09:00 )

Přerov, 3 hodiny ráno a ožralá těhotná? Sakra, kdo by to asi mohl být? Že by někdo z té utlačované menšiny, která nemůže sehnat práci, seč se snaží sebevíc?

Anifa ( 15. září 2020 15:21 )

Je otřesné, co si dnes diškriminovaní dovolí na doktory, policii ,učitele, úředníky... Do práce nechodí, po nocích vyřvávají,jezdí si v autech pro dávky,děti nechodí do školy.Stačí se podívat po Evropě,co nás ještě čeká. Hordy dalších se sem sunou.A až dojdou Evropě peníze?

kralovna-vsech-mori ( 15. září 2020 14:27 )

Nechala bych ožralou cigánku válet po zemi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání