V posledních měsících se kvůli covidu zastavilo dost projektů, mimo jiné i natáčení Ordinace v růžové zahradě 2. Ovšem jak nyní vyšlo najevo, Čenský by stejně nemohl natáčet – prodělal totiž ošklivá zranění po pádu z kola. „Jel jsem na cizím kole. Kamarád mi řekl, abych ho otestoval. Tak jsem to udělal pořádně. Ve čtyřicítce jsem přepadl přes řídítka a rozbil jsem se,“ odhalil pro Aha! Čenský.

Ten sice jde do všeho po hlavě, tentokrát to ale bylo bohužel doslova. „Rozbil jsem si hubu tak, že jsem se dával tři měsíce dohromady. V době, kdy se nehrálo, jsem byl úplně nepoužitelný,“ vysvětluje a vypočítává veškerá svá zranění. „Mám posunutou klíční kost, utržené ucho. Měl jsem zlomenou ruku, tři žebra a nohu. Ještě nejsem úplně fit, ale není to na mě moc poznat,“ líčí seriálový David Suchý z Ordinace.

„Byl jsem sám překvapený, jak dlouho jsem se dával dokupy. Nevím, jestli jste měla někdy zlomená žebra, ale to se spát moc nedá. Docela to bolí,“ doplnil oblíbený herec, který už je ale konečně v pořádku, nebál se tak přijmout nabídku Divadla Broadway. Od 28. ledna 2021 proto zazáří v novém muzikálu Láska nebeská s hity Waldemara Matušky (†76).

VIDEO: Jan Čenský na plese v doprovodu dvou žen: Divná reakce na manželku!

Video
Video se připravuje ...

Jan Čenský na plese v doprovodu dvou žen: Divná reakce na manželku! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Není to ale vůbec poprvé, co měl Čenský „namále“. Před čtyřmi lety totiž chtěl vyrazit na výlet do Rakouska. Jenže v Kitzbühelu, nedaleko Innsbrucku, tehdy spadla lavina. „Byl tam kamarád, který dostal od manželky jako dárek kurz volného lyžování. To bylo v té době, kdy tam bylo sedmnáct Čechů a pět jich tam zůstalo. Málem jsem tam jel s ním,“ netajil se před časem Jan.

Ten na toto téma ale dokáže i vtipkovat, protože na otázku, jak na to reaguje jeho žena Dana, řekl jen: „Neřeší to. Ví, že mám dobrou pojistku, ale musí se najít tělo. Tak musí případně s výplatou počkat do jara, až opadne sníh.“

VIDEO: Složitý vztah Morávkové a Čenského: Musíme se nenávidět!

Video
Video se připravuje ...

Složitý vztah Morávkové a Čenského: Musíme se nenávidět! Krístýna Léblová, Tomáš Sovinský, foto: TV Nova

Fotogalerie
38 fotografií