Určitě by rád slavil i se svou milovanou nejmladší holčičkou Emily Ann (12), kterou producent s Mátlovou má, nedostal ale ani SMS. Místo toho – ticho po pěšině... „Je to smutné. Bohužel jsem se od Terezy ničeho nedočkal,“ konstatoval suše na kameru Blesku Janeček, který měl radost z přítomnosti svých dvou dalších dětí Alice (35) a Filipa (41), co spolu s tatínkem rozkrojili narozeninový dort.

Na večírek v luxusním pražském hotelu, na dohled vily jeho celoživotního souputníka Karla Gotta (†80), dorazila spousta známých tváří, Janečkových spolupracovníků i sestra Terezy Mátlové Kateřina, která je v pátém měsíci těhotenství.

„Slavit v této době jsem se samozřejmě bál a konzultoval jsem to i s odborníky. Jsme na otevřeném prostranství, nikdo z hostů není uvnitř restaurace a dodržujeme všechna hygienická opatření,“ přiznal producent, který nechal na každém kroku rozmístit láhve s dezinfekcí. Namísto obvyklého potřásání rukou gratulantům nabízel k ťuknutí loket.

VIDEO: Petr Janda na narozeninách Františka Janečka

Video
Video se připravuje ...

Petr Janda na narozeninách Františka Janečka Hana Hoschlová, Lukáš Červený

František měl ke slavení hned dva důvody. Nejen narozeniny, ale také 25. výročí založení GoJa Music Hall, kam dováží jeden světový muzikálový hit za druhým. 

Už od 19. září se vrací výpravný muzikál Čarodějka, jehož hvězdy nechyběly. Od Natálky Grossové (17) dostal třeba žertovný hasičák na zeď, v jehož útrobách se ovšem neukrývala dvě kila hasicího prášku, ale první pomoc v podobě láhve medového brandy a krabičky doutníčků. 

VIDEO: Šárka Grossová, Natálie Grossová a Denisa Grossová na narozeninách Františka Janečka

Video
Video se připravuje ...

Šárka Grossová, Natálie Grossová a Denisa Grossová na narozeninách Františka Janečka David Turek, Lukáš Červený

DALŠÍ VIDEA Z OSLAVY:

Video
Video se připravuje ...

Zuzana Bubílková na narozeninách Františka Janečka Hana Hoschlová, Lukáš Červený

Video
Video se připravuje ...

Giovanna Roklová na narozeninách Františka Janečka Hana Hoschlová, Lukáš Červený

6550201:gallery:true:true

Video
Video se připravuje ...

Michal David na narozeninách Františka Janečka David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
110 fotografií