Otec slavné supermodelky Karolíny Kurkové je bývalý hráč basketbalu a blonďatá kráska zdědila svoji pověstnou výšku a dlouhé nohy jistě po něm, podobou jde ale více do své maminky. To všem dokázala na sociální síti, kde sdílela její fotku s citátem „Život nepřichází s příručkou, přichází s matkou. Já ho dostala od své maminky“. A všem vyrazila dech.

Matka někdejšího andílka od Victoria's Secret je totiž své dceři neskutečně podobná. „V první chvíli jsem si myslel, že jsi jenom použila postaršovací aplikaci,“ připomněl jeden její fanoušek velice populární mobilní apku, díky níž si člověk mohl přidat roky. Ani na okamžik ho nenapadlo, že na snímku může být Karolínina matka - to mu došlo asi až poté, co si přečetl popisek.

VIDEO: Topmodelka Karolína Kurková jako rudá Sonja! Plány na život v Česku!

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Karolína Kurková jako rudá Sonja! Plány na život v Česku! Markéta Reinischová, David Turek

S maminkou Karolínu spojuje především široký úsměv a jiskra v oku – jak už to u žen, které pocházejí původně ze Slovenska, bývá. Mají ale i stejný nos, tvar obličeje a výrazné lícní kosti. Zamlada musela maminka Kurkové být stejně krásná a půvabná jako její dcera, o tom není pochyb. Neskutečnou podobu ocenily i české celebrity: Například herečka a ex první dáma Dagmar Havlová (67) zareagovala několika srdíčky.

VIDEO: Topmodelka Karolína Kurková mění profesi! Bude z ní...

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Karolína Kurková mění profesi! Bude z ní... David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
67 fotografií