Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zvrhlá učitelka svedla dvanáctiletého a pak se za něj vdala: Teď ji zabila rakovina

Autor: jel - 
17. září 2020
22:14

Americká učitelka Mary Kay Letourneauová od roku 1995 měla pravidelně sex s tehdy teprve dvanáctiletým studentem Vili Fualaauem, se kterým dokonce otěhotněla. Když celý skandál praskl, skončila ve vězení. Po propuštění se vdala právě za svého někdejšího žáka Viliho. V červnu však chlípná učitelka zemřela a Vili promluvil o její smrti.

Celý skandál se stal v USA koncem devadesátých let. Mary Kay bylo tehdy 34 a už byla matkou čtyř dětí. Když znovu otěhotněla, její manžel objevil milostný dopis adresovaný jejímu žákovi Vilimu. Okamžitě se se ženou rozvedl a dostal do péče všechny jejich čtyři děti.

Mary se vězení ovšem skoro vyhnula, právě se jí narodilo další dítě a soud rozhodl, že se o miminko musí starat. Za mřížemi si pobyla jenom tři měsíce, po propuštění měla zákaz dvanáctiletého chlapce vídat.

Zákaz porušila a byla opět přistižena při sexu s Vilim, tentokrát ji čekalo mnohem delší vězení! Odseděla si 6 let a za mřížemi porodila další dítě. Vili na její propuštění věrně čekal a od té doby, co Mary opustila vězení, žili společně, v roce 2005 měli dokonce svatbu a mají spolu dvě dcery.

Věčně to ovšem nevydrželo. V roce 2017 požádal Vili o rozvod! Přestože již nebyli spolu, poslední chvíle jejího života byl při ní. „Jenom jsme si povídali o našem dětství a smáli se, pak to ale přišlo, viděl jsem, že pauzy mezi nádechy jsou delší, a tak jsem zavolal děti, aby se přišly rozloučit,“ popsal poslední chvíle své bývalé lásky.

SCHWARZENBERG ( 18. září 2020 22:48 )

Co je na to zvrhýho ? Já bych byl v tom věku štěstím bez sebe.

Zobrazit celou diskusi