O herce Marka Němce je v současné době enormní zájem. Jednak se vrátil do úspěšného seriálu Modrý kód, respektive do jeho pokračování nazvaného Sestřičky Modrý kód, kde na sebe znovu navlékl bílý lékařský plášť doktora Hofbauera, pilně se věnuje hraní v divadlech… a rovněž se zastavil i v divadelní kavárně Divadla v Celetné, kde křtila svoji dětskou knížku herečka Monika Zoubková (44), známá z „konkurenčního lékařského seriálu“ Ordinace v růžové zahradě 2.

Při této příležitosti na sebe známý herec prozradil, že on sám se považuje za velkého milovníka literatury – na rozdíl od svých potomků. „Jakmile mám čas, dětem čtu, protože sami, bídáci, nečtou. Což ten pětiletý, ale devítiletý Matěj se do toho nelehko dostává. Přitom jsme mu četli jak prózu, tak komiksy. Trochu poslouchají audioknihy,“ postěžoval si otec dvou kluků na křtu knihy Brok, Flek a strašidla, kterou napsala právě výše zmiňovaná Zoubková.

VIDEO: Marek Němec o své seriálové roli doktora Hoffbauera

Video
Video se připravuje ...

Tenhle sexy doktor vás bude bavit v novém seriálu Modrý kód. Adriana Krátká/BPŽ

Oblíbený herec líčil, že jemu samotnému rodiče „kradli“ knihy, které on sám pečlivě pročítal, a se zájmem se do nich sami začetli. „Já četl naprostý braky, třeba horory. Vzpomínám si, že mi tatínek sebral zpod polštáře Noční můru v Elm Street.“

Našel u něj však i mnohem pikantnější čtení: „Taky mi ukradl Playboy. To mi bylo dvanáct. Jen se zeptal, jestli se mi to líbí. A já přiznal, že ano,“ smál se Němec, jehož si zpátky do seriálu vyprosili nejenom jeho příznivci, ale také jeho seriálová partnerka Sabina Laurinová (48).

VIDEO: Sabina Laurinová v Sestřičkách: Vysnila si příběh s kolegou

Video
Video se připravuje ...

Sabina Laurinová v Sestřičkách: Vysnila si příběh s kolegou. FTV Prima

Fotogalerie
83 fotografií