Narozeninová soutěž probíhá do 15. října a vztahuje se na nákup bazénu BENEFIT, bazénového setu (bazén a zastřešení) nebo bazénového zastřešení. Stačí si jen tipnout odpověď na otázku.

Šanci má úplně každý

Chcete si i vy užívat chvíle volna ve svém vlastním luxusním bazéně? Teď je nejvhodnější doba pro jeho pořízení. Nejen že máte příležitost dostat ze zaplacené částky nemalou část zpět, ale zároveň jde i poslední možnost, jak si zařídit bazén na příští léto! Proto neváhejte a pořiďte si vlastní bazén, dokud můžete!

Stačí, když si do 15. října pořídíte bazén BENEFIT, bazénový set nebo zastřešení. Po uzavření smlouvy se dozvíte soutěžní tipovací otázku, vyberete jednu z možných odpovědí, a pokud bude váš tip nejblíže správné odpovědi, můžete se těšit na slevu až 300 000 Kč. A co když si správnou odpověď tipne více soutěžících? ALBIXON z nich vylosuje jediného výherce.

Dovolená je prima, ale vlastní bazén je něco úplně jiného
Autor: Albixon

Jestliže nakoupíte v hodnotě nižší než 300 000 Kč, dostanete zpět celou částku. Pokud váš nákup přesáhne 300 000 Kč, dostanete zpět celých 300 000 Kč a platit budete jen rozdíl. To je akce, která se jen tak nevidí!

Luxusní šampaňské pro všechny

Výherce sice může být jen jeden, ale všichni, kteří se do soutěže zapojí, dostanou luxusní šampaňské Fogoso Azul. Nejlepší chuť má při teplotě 5-7 °C a potěší nejen vaše chuťové pohárky, ale také váš zrak. Po zatřesení totiž vytvoří dechberoucí ohnivý efekt. Vychutnejte si osvěžující šumivé víno s lehkou ovocnou chutí, nejlépe při oslavě dosažení vlastního bazénu.

Exotické moře nebo horské jezero u vás na zahradě

Za nádherným koupáním už nemusíte cestovat. Příjemné chvilky strávené u vody si můžete vychutnat i u sebe doma. Bazénovou sezónu si navíc můžete užívat od jara až do podzimu či zimy. Jak je to možné? Stačí si k bazénu pořídit zastřešení a tepelné čerpadlo.

Jubilea nebývají tak často, a proto se musí náležitě oslavit
Autor: ALBIXON

Zastřešení vám pomůže v bazénu udržovat optimální teplotu, a navíc chrání vaši vodu před nečistotami, takže si ušetříte práci s její údržbou. Kromě toho má zastřešení i bezpečnostní funkci, která ochrání vaše děti i čtyřnohé mazlíčky.

Luxusu teplé vody si můžete díky tepelnému čerpadlu užívat naplno: tepelné čerpadlo je totiž až o 80 % úspornější než elektrický ohřev. Čerpadlo odebírá ze vzduchu energii o nízké teplotě a pomocí komprese ji přemění na teplo, které proniká do vody bazénu, a tak ji ohřívá. Rychlost vyhřátí bazénu si můžete s tepelným invertorovým čerpadlem regulovat ve třech krocích.

Bazén, který šetří vodu i peníze

Už jste slyšeli o bazénu BENEFIT, který má ekonomičtější provoz, minimální spotřebu vody a je nenáročný na údržbu?

Kdy jindy se rozhoupat pro svůj vlastní bazén, když ne teď?
Autor: ALBIXON

Tento bazén šetří vodu, a tím pádem i životní prostředí. Při zazimování totiž nemusíte odpouštět celou 1/3 objemu vody. Při správné údržbě vám voda vydrží i několik let. Svůj podíl na tom mimo jiné má i inovativní rozmístění trysek, které zaručuje optimální proudění vody, což se podepíše na jednodušší údržbě.

Zapojte se do soutěže a získejte bazén, zastřešení nebo bazénový set zdarma či se skutečně výraznou slevou. Jen do 15. října! Více info zde.