Přestože Agáta Hanychová a Jakub Prachař spolu už nějakou dobu nežijí, rozvodové řízení se kvůli koronavirové pandemii protáhlo tak, že to nejspíš nebylo ani jednomu z nich příjemné. Na střídavé péči o dceru Miu (3) se koneckonců už dávno dohodli, každý si žije svůj vlastní život, šlo tedy jenom o úřední formalitu.

„Jedna etapa skončila a život jde dál. Svatba bývá zábavnější, ale rozvod zase rychlejší. No nic, teď jsem rozvedená milfka,“ napsala na sociální síť v pátek před polednem modelka, která před časem shodila své napletené kadeře a od té doby se pyšní svěžím mikádem, díky němuž vypadá o mnoho let mladší.

O něco později však byla o dost konkrétnější. „Myslím, že oficiální rozvod je důležitý... Něco ve vás uzavře a začnete dýchat...“ svěřila se na instagramu Agáta v pozdních večerních hodinách.

„Bolelo to dlouho a myslela jsem si, že tím konci vše... Není to tak. Jak říká můj kamarád Mimi, který je od 18 let na invalidním vozíku - bolest se musí vydržet. Já vydržela a je mi teď fakt hezky... Začala jsem mít ráda samu sebe a to je strašně důležité. Je těžké začínat v 35 letech znova, ale vše se dá. A věřím,“ dodala optimisticky někdejší moderátorka pořadu Máma nad věcí, která v současné době randí s filmovým producentem Tomášem.

VIDEO: Agáta Prachařová promluvila o svém rozvodu i o novém vztahu

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová - nový vztah, rozvod David Turek, Lukáš Červený

„Zvládáš to skvěle. Drž se. My ženský vydržíme hodně. Dokonce - a to se málo ví - dokonce i vysmátý fotky s právníkama,“ reagovala na její slova herečka Nikol Štíbrová (33), čímž odkazovala na poslední příspěvek na sociálních sítích Agátina exmanžela Jakuba Prachaře.

Ten totiž v ten samý den sdílel společnou fotku se svým advokátem Romanem Jelínkem, na níž se usmíval tak, jako už dlouho ne, s popiskem: „Šťastnější výraz bych těžko hledal. Štěstí je krásná věc.“ Agátiny fanynky tento čin odsoudily jako klukovinu. „V každým je skrytej kus puberťáka, ale je průser, když se dostane ven,“ prohlašovaly drsně na konto známého herce, jenž naposledy na plátnech kin zazářil v romantické komedii LOVEní.

VIDEO: Agáta Prachařová: Jsem MILFka v topu! Jdou po mě mladý kluci!

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová: Jsem MILFka v topu! Jdou po mě mladý kluci! David Turek, Aleš Brunclík