Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Máma utratí 50 tisíc za dárky pro dvouletou dceru: Okolí ji za to kritizuje

Maminka chce dopřát své dvouleté dcerušce, nakupuje jí dárky za desítky tisíc korun!
Maminka chce dopřát své dvouleté dcerušce, nakupuje jí dárky za desítky tisíc korun!  (Autor: Facebook)
Autor: ran - 
27. září 2020
10:38

Maminka dostala studenou sprchu na sociálních sítích za do nebe volající rozmazlování své dcery, když sdílela fotku hromady vánočních dárků, které jí pořídila. A to ještě většinu hraček bude prý teprve shánět! Našlo se ale také dost rodičů s opačným názorem. Ti její přístup brání, hrdě se k němu hlásí a tvrdí, že obzvlášť letos se vánočních nákupů dopouštějí ve velkém a s radostí.

Jistá matka z města Gold Coast v australském státě Queensland má dvouletou dceru, které zřejmě v životě plánuje hodně dopřávat. Když se na sociálních sítích pochlubila, co všechno dostane její dceruška o Vánocích pod stromeček, strhla se pod jejím příspěvkem bitva kritiků a zastánců vánoční štědrosti.

Snímek, který rozpoutal takové vášně mezi rodiči malých capartů, ukazuje hromady všemožných hraček od panenek a všemožného „příslušenství“ pro ně přes další a další figurky a jednoduché stolní hry až po kosmetické sady, modelíny a kačenky do bazénku. „Miluju tě, moje malá princezno,“ zakončila příspěvek matka.

Pod fotografiemi nezapomněla podotknout, že to ještě není vše, že ještě do Vánoc rozhodně na nějaké ty nákupy půjde. Aby měla její malá princeznička Vánoce jako malované, má pro ni na zbývající dárky připraveno dalších 40 tisíc korun.   

Do maminy se hned opřeli další uživatelé a ťukají si na čelo nad takovým bezbřehým a nerozumným rozmazlováním. „To je naprosto směšné, vždyť jsou jí teprve dva roky!“ napsal například jeden z nich. „Připravuješ pro ni velké, ale hodně velké zklamání, které jednou musí přijít,“ ujistil ji jiný kritik. Další lidé jí radí nerozhazovat za zbytečnosti a raději holčičce otevřít účet a šetřit jí na univerzitní studia, auto nebo dům.

Na druhé straně pomyslných zákopů se ale objevili tací, kteří maminku pochválili za to, jak svědomitě se připravuje na Vánoce. Prý do toho nikomu nic není, kolik kdo utrácí za dárky, a žena by prý mohla utrácet za daleko horší věci. A že oni prý také rádi před Vánoci děti rozmazlují.

„No a co? Já jsem se letos pro své děti finanečně úplně vydala, protože kvůli covidu o strašně moc přišly! To nejmenší, co pro ně teď můžu udělat, je rozmazlovat je o Vánocích,“ tvrdila rezolutně jedna z maminek-obhájkyň.

Další jen suše zkonstatovaly, že lepší je zahrnout děti hračkami, než je nechat „viset“ na mobilu nebo počítači.

Uživatel_5389165 ( 27. září 2020 13:18 )

Ta ženská má ještě menší IQ než ta její dcera,a nejde tady vůbec o peníze !

Lubomír Babáček ( 27. září 2020 12:05 )

Jo a zapomněl jsem dodat, že když jim dáte něco k jídlu, tak se strašně diví, že tam nejsou hranolky, kečup a avokádo, asi chudáci nic jiného neznají.

Lubomír Babáček ( 27. září 2020 12:01 )

Sleduji na internetu pravidelné pořady "Jak nás vidí svět" a vždy, když je tam nějaký(á) australan(ka), tak je to pit.mec, jakého svět neviděl. Naše jídlo pomlouvají a jsou nadutí až hrůza. O australanech mám jasno. Jeden blb vedle druhého

11karel11 ( 27. září 2020 11:48 )

To není máma, ale kráva, která neví , co s penězi.

Zobrazit celou diskusi