Populární zpěvák Marek Ztracený se odhodlal k činu, který je rozhodně chvályhodný: Rozhodl se dát domov pejskovi z útulku. O této skutečnosti informoval na své sociální siti. „Je to už nějaká chvíle, co moje maminka začala přemýšlet o pejskovi, ale stále se nemohla rozhoupat, asi i protože můj táta její nadšení nesdílel. Hodně jsme řešili, jestli štěně, nebo adoptovat z útulku,“ prozradil známý hudebník, jenž přiznal, že na tom, pro jakou variantu se nakonec rozhodli, měla podstatný vliv jeho spolupráce s filmem Gump – pes, který naučil lidi žít.

Ke snímku natočenému podle stejnojmenné úspěšné knihy o psím bezdomovci totiž právě Ztracený složil ústřední písničku. „Celej ten příběh Gumpa mě hodně vzal a hned jsem to běžel říct mamce s tím, že ji odvezu kdykoliv kamkoliv a že by neměla čekat, protože už ji netrpělivě někde vyhlíží její novej parťák. Nadchla se!“ V útulku pak pro ni vytipovali tři vhodné chlupáče. „Mamce přišly tři fotky pejsků... Mám pocit, že viděla jen jednu a dál nekoukala, páč to byla láska na první pohled.“

VIDEO: Svatba odložena na neurčito! Marek Ztracený promluvil o veselce s krásnou Marcelou.

Video
Video se připravuje ...

Svatba odložena na neurčito! Marek Ztracený promluvil o veselce s krásnou Marcelou. Markéta Reinischová,

Nakonec si tedy vybrali rozkošného voříška, který dostal pro svou světlou srst jméno Snížek. „Je skvělej... vychovanej, vděčnej, čistotnej a moc chytrej. Je krásný koukat, jak opuštěný pejsek najde nový domov u milující rodiny... Mamince září oči a táta roztál asi po deseti sekundách. Je z něj teď největší pejskař a hádají se, kdo si ho vezme do práce,“ bavil se svým dobrým skutkem Ztracený, jenž si za tento čin vysloužil od svých příznivců jenom slova obdivu a chvály. Tím spíše, že o něco později dokonce sdílel momentku, na níž se s pejskem mazlí, a ten ho láskyplně hubičkuje.

„Nebudu si hrát na drsňáka... Žeru ho a on mě naštěstí zatím jen olizuje,“ dojal se Ztracený, za což se dočkal mnohem více pochvaly než za víkendový koncert ve Dvoře Králové, kde se vzdor stále trvající koronavirové pandemii rozhodně nedodržovaly potřebné rozestupy a nikdo se ani v davu, kde byla namačkaná hlava na hlavě, nechránil rouškami. Do Ztraceného si na twitteru rýpnul dokonce i politik Miroslav Kalousek (59), jak můžete vidět v naší galerii - přestože zpěvák akci nepořádal, a tak nemohl nijak zasánout do organizace, a pouze zde zahrál.

Není to přitom poprvé, co Ztracený vyvolal kontroverze svým jednáním v koronavirových časech. V březnu, tedy v době, kdy se u nás tato choroba začínala rozjíždět, odjel i s celou rodinou na předem zaplacenou dovolenou na ostrov Mauricius, za což byl terčem hodně ostré kritiky…

VIDEO: Mikrofon vyměnil za kolo. Marek Ztracený dostal slušně zabrat od vítěze Tour de France!

Video
Video se připravuje ...

Mikrofon vyměnil za kolo. Marek Ztracený dostal slušně zabrat od vítěze Tour de France! Markéta Reinischová,

Fotogalerie
74 fotografií