Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Noční můra všech matek: Partnera jsem načapala v posteli s vlastní dcerou!

25. února 2024 | 06:00

Že si city nebo fyzickou přitažlivost k opačnému pohlaví nevybíráme, moc dobře víme. Žádný vztah není úplně medový. Ale co když je vás ve vztahu najednou víc a vy milujete všechny zúčastněné? Šestačtyřicetiletá Žaneta se svěřila s velmi citlivou a současně peprnou zkušeností…

S Martinou jsem měla až do jejích osmnácti let opravdu krásný vztah a byla bezproblémová. Vychovávala jsem ji sama, otec od nás odešel v jejích necelých třech letech. Jakmile však nastoupila na vysokou, její chování se prudce změnilo. Když jsem jí představila tehdy svého nového partnera, nikdy by mě nenapadlo, jak moc budu litovat…

Čekala jsem, že dcera mého nového partnera nepřijme. To bylo překvapení!

Byly tři týdny do Vánoc a já se pokoušela Martině domluvit, aby na svátky přijela domů. Bydlela v Praze na koleji a moc často se neozývala. Chtěla jsem jí oznámit ještě před Vánocemi, že mám novou známost a ráda bych je seznámila. Marek měl totiž Štědrý den trávit u mě. Martina přijela asi týden před svátky a vypadlo z ní, že měla jednorázový sex se svým kantorem, samozřejmě ženatým. Byla jsem v šoku. To bych do ní neřekla. Ale hodila jsem to za hlavu s tím, že je mladá a holt se spálila. Den před Štědrým dnem přijela i s kufrem, úsměvem na tváři a já jí konečně mohla představit Marka. „Ahoj, já jsem Marek, přítel tvojí maminky, rád tě poznávám.“ Kupodivu se na něj dívala až s obdivem, spíše jsem čekala, že mi řekne, jakého blba jsem si to zase našla. Během večeře si až nebývale v komunikaci rozuměli.

A bylo hůř... Bohužel došlo na sex

Uplynul necelý čtvrtrok a za tu dobu se Martina doma neukázala. Vymlouvala se, že má moc učení. S Markem jsme spolu ještě nebydleli, já měla byt a on malý, ale moderní bungalov. On se však začal ke mně chovat zvláštně, jednou mile, podruhé odtažitě. Nabrala jsem podezření, že má snad nějakou bokovku. Rozhodla jsem se, že za ním půjdu domů promluvit si. Vybil se mi ale mobil a já už nestihla svou návštěvu ohlásit. Byl už večer a já doufala, že ho doma zastihnu a hlavně nepřistihnu s někým jiným. Zvonila jsem, nikdo neotvíral. Obešla jsem dům skrz zahradu, protože míval často otevřené jedno z francouzských oken. Najednou jsem viděla do ložnice, jak tam stojí celý upocený a obléká se. Okno otevřené, peřiny hozené na zemi. Bylo mi jasné, že tu někdo byl a vyběhl oknem ven, než jsem stačila přijít. „Ty jsi tu teď s někým spal?“ vypadlo ze mě. „Ano, je mi to líto,“ řekl zdrchaně.

Dcera se omlouvala, ale já se odstěhovala a přerušila kontakt

V tu chvíli mě bodlo u srdce. Utekla jsem do kuchyně popadnout sklenici vody. Největší šok mě teprve čekal. Přes gauč v obývacím pokoji byla přehozená dámská jarní bunda. Okamžitě jsem věděla, že patří Martině, která si ji při „útěku“ nestihla vzít, a zřejmě jí to ani nedošlo. Lapala jsem po dechu a cítila jsem, jak mě brní ruce a polévá studený pot. Marek se zjevil ve dveřích s pohledem na onu bundu, a aniž by se snažil vymlouvat nebo lhát, podíval se na mě provinilým pohledem, který vypovídal za vše. Když Martina zjistila, že to vím, a já jí nebrala telefon, začala mi posílat hlasové zprávy, ve kterých brečela a omlouvala se, že se do něj zamilovala a ví, že to, co provedla, je neodpustitelné. V tu chvíli mi došlo, že moji dceru zkrátka přitahují starší muži, protože toho vlastního jakožto otce nikdy neměla. Byla jsem do Marka zamilovaná a milovala jsem svou dceru, do té doby. Tak moc mě to zlomilo, že jsem se přestěhovala do jiného města a přerušila kontakt s vlastní dcerou. Dnes už jsem třetím rokem babičkou. S Martinou jsem nakonec navázala kontakt po třech letech od onoho incidentu, je to moje dcera a čas rány hojí.

 

Autor: Markéta Lukasová