Zážitky z cest a ze života v dodávce sdílejí na sociálních sítích, kde mají několik tisíc sledujících. Na snímcích je vidět, jak v dodávce dělají běžné věci, jako vaření, či čtení knih. Emily popsala, že jídlo je velmi důležitou součástí jejich životů a že vaření miluje. Celá rodina se stravuje vegansky.

Navíc používají pouze sluneční energii, a tak se jim může stát, že během zamračených dnů jsou bez proudu. V zimě je proto pro ně cestování mnohem obtížnější než v létě. „Zjistili jsme, že pokud je během dne dobré sluneční světlo, je lepší připravit si večeři předem a pak ji večer jenom rychle ohřát,“ řekla vášnivá kuchařka Emily.

Dodala také, že ačkoliv si lidé myslí, že vaření v dodávce může být mnohem složitější, zase tak velký rozdíl to proti přípravě jídla v domě není. „Pokud máte lednici a varnou desku, dokážete uvařit cokoliv,“ prozradila. „Jelikož je dodávka malý prostor, snažíme se jíst co nejvíce venku a užívat si čerstvý vzduch a sluníčko,“ řekla maminka s tím, že pokud naleznou opravdu hezké místo, kde se mohou najíst, jídlo jim to mnohonásobně zpříjemní.

Manželé jsou spolu už osm let a dříve byli velmi zaměřeni na svou práci. O alternativním způsobu života, při němž by nežli v domě, nikdy ani nepřemýšleli. To se změnilo v červnu 2019 a náhlý nápad dvojice rychle zrealizovala. Prodali dům, koupili dodávku a v březnu tohoto roku vyrazili na cestu. Na sociálních sítích mají mnoho podporovatelů, narazili však i na odpůrce, kteří je kritizují za to, že vychovávají dítě na cestách.

Fotogalerie
22 fotografií