V rámci dobročinného videohovoru, při němž řada slavných hollywoodských osobností zinscenovala některé scény z kultovního filmu Zlaté časy na Ridgemont High z roku 1982, se před webovou kameru z pohodlí svého obýváku usadila představitelka Rachel Greenové z Přátel Jennifer Anistonová a lamač dívčích srdcí, její bývalý partner Brad Pitt.

V jednom okamžiku měla dvojice přečíst několik řádek scénáře ze společné scény u bazénu. Linda Barretová v podání Jennifer polichotí Bradovi, stejnojmenné postavě, že je roztomilý a nesmírně sexy. Při těchto slovech Brad, tak jako další účastníci videokonference, neuhlídali smích. A fanoušci se z milostné scény kdysi nejslavnějšího páru světa mohli zbláznit. I s vědomím, že pouze četli scénář pro dobrou věc.

Video: Co se dělo po smrti Menzela? Vdova prozradila, kolik stála péče. A pocta Gottovi zrušena

Video
Video se připravuje ...

Co se dělo po smrti Menzela? Vdova prozradila, kolik stála péče. A pocta Gottovi zrušena. Barbora Horáková, Aleš Brunclík

Akce měla finančně podpořit organizaci Core, jež bojuje proti koronavirové pandemii. Hodinové video, jehož se kromě slavné dvojice zúčastnila také Julia Robertsová (52), Sean Penn (60), Shia LaBeouf (34) nebo Morgan Freeman (83), vyneslo organizaci 50 000 dolarů, v přepočtu více než milion korun.

Ještě před zahájením čtení scénáře si oba vyměnili několik úsměvných zdvořilostních frází. „Ahoj, Anistonová,“ pozdravil ji, načež Jennifer odpověděla: „Ahoj, Pitte.“ Když se jí Brad zeptal, jak se má, zareagovala Jennifer: „Dobře, zlato, jak se máš ty?“ a Brad odvětil, že se má taky fajn.

Naposledy (a zřejmě poprvé od rozvodu v roce 2005) se Brad a Jennifer shledali na letošním předávání Cen Sdružení filmových a televizních herců (SAG). Svět pak několik dní nemluvil o ničem jiném a od té doby snad všichni doufají, že se po více než patnácti letech dají opět dohromady. 

VIDEO: Covid mezi herci, Stašová nakazila Freje! A scénář rozloučení s Menzelem

Video
Video se připravuje ...

Covid mezi herci, Stašová nakazila Freje! A scénář rozloučení s Menzelem. Barbora Horáková, Aleš Brunclík

Fotogalerie
105 fotografií