Jacqueline Stalloneová podle informací amerického webu TMZ zemřela ve věku 98 let za nejasných okolností. Byla astroložkou celebrit, veřejnou propagátorkou ženského wrestlingu a za život podstoupila nespočet plastických operací, ale především – byla mámou herce drsných rolí Sylvestera Stallonea i jeho též slavných sourozenců, zpěváka Franka Stallonea (70) a zesnulé herečky Toni D'Alto (†48), která v roce 2012 podlehla rakovině.

O tom, že má Sylvester ohromující fyzičku i po sedmdesátce, není pochyb. A stejně tak ani netřeba pochybovat o tom, po kom svůj „drive“ podědil. Ještě letos v zimě nic nenasvědčovalo tomu, že by Jacqueline byla také jen obyčejný smrtelník. Vždyť tahle žena dva roky před kulatou stovkou zvedala činky v posilovně podobně jako její syn a dokonce to vše dokumentovala na instagram, kam přidávala fotky i videa ze cvičení.

Nejvíce však Jacqueline poutala pozornost svým vzhledem. Počty estetických zákroků se zejména na její tváří podepsaly tím nejhorším možným způsobem. Sebereflexe jí však na rozdíl od jiných, co to přehánějí s plastickými operacemi, nechyběla a už před delší dobou veřejně přiznala, že lituje toho, co ze sebe nechala udělat.

VIDEO: Charismatický herec Pavel Rímský: Dabovat Sylvestera Stallonea je radost!

Video
Video se připravuje ...

Charismatický herec Pavel Rímský: Dabovat Sylvestera Stallonea je radost! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
36 fotografií